Simona Ionescu / Redactor Șef

Trucul bunicii care bate botoxul! Adina Buzatu ne arată vechiul secret pentru un ten perfect

Trucul bunicii care bate botoxul! Adina Buzatu ne arată vechiul secret pentru un ten perfect
Adina Buzatu arată perfect și s-a gândit să le spună unul dintre trucurile sale de frumusețe și fanelor sale. Poate fi atât de simplu să aveți un ten perfect dacă optați pentru soluția naturală folosită de designer.

Un ten perfect cu muncă se întreține, iar Adina Buzatu le-a arătat internauților cum reușește să arate impecabil folosind un truc al bunicii.

„Operațiunea de dimineață”

Tot ce aveți de făcut, vă învață Adina Buzatu, este să puneți într-un bol apă cu multă gheață, apoi să introduceți fața timp de  zece minute. Mai simplu de atât nu se poate, iar efectul este garantat. „Operațiunea de dimineață după o săptămână foarte grea și urmează o zi… până diseară sunt la muncă… întâlniri, întâlniri, întâlniri și azi noapte am petrecut…. apă cu multă gheață pe care o lași zece minute”, a povestit Adina Buzatu pe contul de socializare.

„Cine sunt eu să judec credința dumitale? Sau cine ești tu să judeci credința mea?”

Pe de altă parte, Adina Buzatu a explicat că a fost certată pentru că se înfruptă cu… carne. Vedeta a explicat că are dezlegare de la părintele duhovnic și le-a spus cârcotașilor că cel mai frumos ar fi ca fiecare să-și vadă de credința lui. „Discuție serioasă. Am fost certată de ce mănânc și eu carne. După ce am postat eu cu masa, că m-au așteptat prietenii mei cu masa pusă… alaltăieri… Măi, oameni buni, în primul rând eu am dezlegare de la părintele duhovnic să nu țin post.

Din motive medicale, din alte motive… e problema mea. Dar eu vă întreb: voi țineți post că nu mâncați carne. Dar faptul că arătați cu degetul cam cum considerați că este? Considerați o virtute sau un păcat? Nu știu, vă întreb. Cine suntem noi, oamenii, să-i judecăm pe alții? Cine sunt eu să judec credința dumitale? Sau cine ești tu să judeci credința mea? Cum poți tu măsura ce fac eu?”, a spus Adina Buzatu pe rețelele de socializare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre