Simona Ionescu / Redactor Șef

Trump vrea să aibă o dezbatere cu Meghan Markle. „Nu mi-a plăcut modul în care s-a purtat cu regina”

Trump vrea să aibă o dezbatere cu Meghan Markle. „Nu mi-a plăcut modul în care s-a purtat cu regina”
Fostul președinte al Americii, Donald Trump vrea să o pună la punct pe Meghan Markle. Trump i-a spus lui Hugh Hewitt că i-ar plăcea să aibă o dezbatere cu ducesa de Sussex.

Meghan Markle a intrat în vizorul lui Donald Trump, care vrea să stea de vorbă cu ea față în față. Fostului președinte al SUA nu i-a plăcut modul în care ducesa „s-a purtat cu regina”, despre care crede că era „mai ageră” la 95 de ani decât este Biden la 80 de ani. „La 95 de ani, era atât de ascuțită. Era 100%. Când te uiți la Biden, îți spui că este o altă planetă”, a mărturisit Trump.

„Lipsiți de respect” față de regina Elisabeta

Donald Trump va lipsi de la cea de-a doua dezbatere prezidențială republicană de la sfârșitul acestei luni, dar există o persoană pe care ar dori să o întâlnească pentru o confruntare față în față: Meghan Markle, ducesa de Sussex.

Fostul președinte i-a spus gazdei radio Hugh Hewitt că i-ar „plăcea” să aibă o dezbatere cu Meghan. Trump l-a atacat în repetate rânduri pe Biden ca fiind „Sleepy Joe” și i-a criticat anterior pe Meghan și Harry pentru că au fost „lipsiți de respect” față de regretata regină Elisabeta a II-a.

„A fost o femeie incredibilă”

„Nu mi-a plăcut modul în care s-a purtat cu regina. Am devenit foarte prietenos cu regina. A fost o femeie incredibilă. Cred că nu este o situație bună ce se întâmplă cu cei doi, dar nu știam că nu mă plac. Cineva a menționat că ar fi posibil. Nu ar fi singurii”, a spus Trump.

De altfel, el a adus un omagiu regretatei Suverane într-un editorial pentru DailyMail.com. Trump s-a întâlnit cu regina în timpul unei vizite de stat în Regatul Unit în iunie 2019, iar la acea vreme, ducele și ducesa de Sussex erau încă membri ai familiei regale.

Donald Trump a iubit-o pe regina Elisabeta

Dar Meghan, care a fost un critic vocal al lui Trump și al politicilor sale înainte de căsătoria cu Harry, a lipsit de la evenimentele de stat, invocând concediul de maternitate, pentru că îl născuse recent pe Archie.

„Când te uiți la Biden, îți spui că este de pe o altă planetă”

În interviu, Trump a comparat, de asemenea, capacitățile cognitive ale reginei cu cele ale lui Biden. „La 95 de ani, ea era atât de ageră. Era 100%. Când te uiți la Biden, îți spui că este de pe o altă planetă”, a declarat Trump. Trump l-a criticat din nou pe Biden, pentru că nu a participat la încoronarea lui Charles, afirmând că nu ar fi fost în stare „fizic” să facă această călătorie.

„Acest om este incompetent și este păcat”

„Cred că este greu pentru el să o facă fizic. Cred că, pentru el, să ajungă aici. Are o mulțime de lucruri în desfășurare și se întâmplă multe lucruri ciudate. Dar, cu siguranță, el ar trebui să fie aici ca reprezentant al țării noastre. Am fost surprins când am auzit că nu va veni.

Te-ai gândi că va fi aici, va fi în Delaware, unde își petrece mult timp, a petrecut mult timp acolo în timpul alegerilor.  Așa că nu știu, dar am fost foarte surprinsă să văd că mi se pare foarte lipsit de respect că nu va fi. Acest om este incompetent și este păcat”, a susținut Trump.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre