Simona Ionescu / Redactor Șef

Actrița din „Asi, împotriva destinului” și actorul din „Suleyman magnificul”, în ipostaze inedite. Formează un nou cuplu

Actrița din „Asi, împotriva destinului” și actorul din „Suleyman magnificul”, în ipostaze inedite. Formează un nou cuplu
Tuba Büyüküstün, vedeta din „Asi împotriva destinului” și celebrul Halit Ergenç, actorul care l-a întruchipat pe „Suleyman magnificul” vor veni în fața telespectatorilor cu roluri extraordinare într-un nou serial, unde vor juca roluri de protagoniști. Fotografii inedite cu cei doi actori.

Tuba Büyüküstün din „Asi împotriva destinului” și Halit Ergenç din „Suleyman magnificul” și-au suprins fanii cu două fotografii minunate în alb-negru din cadrul promovării noului serial unde vor fi văzuți curând. Toată lumea așteaptă cu sufletul la gură să vadă cel mai nou cuplu de pe micile ecrane.

Ședință foto care i-a bucurat pe fanii celor doi actori

Pentru a promova noul serial „Like There is no tomorrow”, Tuba Büyüküstün și Halit Ergenç au făcut o superbă ședință, iar fanii au văzut cât de bine le stă împreună. Frumoasa actriță, cunoscută din „Asi-Împotriva destinului” are o comunitate mare de prieteni pe pagina personală de instagram, peste 6 milioane.

În noul serial, Tuba joacă rolul Manolyei, o actriță cunoscută, în timp ce Halit va întruchipa un jurnalist politic. Cei doi se vor îndrăgosti și vor avea parte și de scene romantice.

„În cazul seriei ăsteia, am avut impresia că ne-am întâlnit pentru prima oară”

Tuba Büyüküstün și Halit Ergenç și-au suprins fanii cu două fotografii minunate în alb-negru din cadrul promovării noului serial unde vor fi văzuți curând cei doi

Într-un interviu pentru Magnet.blog, celebrul actor din „Suleyman Magnificul” a mărturisit că „am lucrat cu mare plăcere și am avut o experiență de neuitat”. De asemenea, Halit a spus că „am mai lucrat cu Tuba și înainte, însă nu pot spune de ce pare că n-am fi făcut-o. În cazul seriei ăsteia, am avut impresia că ne-am întâlnit pentru prima oară”. La fel de bucuroasă de colaborare s-a arătat și Tuba Büyüküstün, una dintre cele mai apreciate vedete din Turcia la momentul actual.

„Ne-am întâlnit încă o dată ca și cum am fi făcut-o pentru prima oară. A fost o experiență foarte plăcută pentru mine. Toată echipa a muncit în aceeași manieră timp de 17 zile, doar noaptea, și ne-a plăcut foarte mult. A fost foarte frumos, fiecare moment a fost special.”, a spus vedeta. Atât de mult i-a plăcut acest serial, încât și-ar fi dorit ca filmările să țină o perioadă mai lungă.

„Să vorbesc e foarte important pentru mine”

Halit, care l-a interpretat extraordinar pe Suleyman a menționat că e foarte curios să știe ce urmează după ce se va intra tot mai mult în lumea virtuală. “Sunt încăpățânat, obișnuiam să fiu mai rău. Am învățat să mă calmez. Să vorbesc este foarte important pentru mine. Să vorbesc și să mă fac înțeles. În locul relativ nou în care mă aflu am învățat să accept să n-o să fiu înțeles mereu în discuții.”, s-a destăinuit Halit Ergenç.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri