Simona Ionescu / Redactor Șef

Tudor Chirilă, încă un scandal în stradă. Artistul activist a făcut celebru un bărbat care a săvârșit o contravenție

Tudor Chirilă, încă un scandal în stradă. Artistul activist a făcut celebru un bărbat care a săvârșit o contravenție
Tudor Chirilă a avut parte de un moment deloc plăcut în stradă, când s-a luat la ceartă cu un alt șofer. Artistul a chemat și poliția.

După ce a văzut un șofer care a parcat pe trecerea de pietoni, Tudor Chirilă a decis să se folosească de celebritatea sa și să-l facă faimos pe cetățeanul care săvârșea contravenția.

Chirilă susține că i-a explicat bărbatului că sunt destule locuri de parcare cu plată după colț și de aici până la începerea unui scandal, nu a mai fost decât un pas. Artistul a alertat și poliția.

„Am sunat la Poliția Locală sector 1, din nou, fără succes”

Șoferul aflat la volan l-a întrebat de ce îl filmează fără acordul său, în timp ce Tudor Chirilă i-a răspuns că se află „pe domeniu public”. Atunci bărbatului i-a sărit țandăra și i-a smuls artistului telefonul din mână.

„M-a înjurat, am răspuns, am mai sunat din nou la Poliția Locală sector 1 din nou, fără succes”, s-a plâns cântărețul pe contul de socializare.

„Bună ziua, colegii noștri au preluat sesizarea scrisă făcută de dumneavoastră pe numărul de telefon destinat comunicării pe rețeaua WhatsApp, pe care ați făcut-o după postarea acestui videoclip, iar un echipaj al Poliției Locale Sector 1 a fost direcționat în locație pentru verificări.

Menționăm că numărul de telefon pentru WhatsApp a fost creat doar pentru primirea sesizărilor (mesajele) scrise, care au ca subiect mașinile parcate neregulamentar și deșeurile depozitate ilegal, iar pe acest număr de telefon nu se pot prelua apelurile telefonice.

Apelurile telefonice pot fi făcute 24/7 la 021.9540. Vă asigurăm că preluăm toate sesizările, de la toți cetățenii, din domeniile în care avem competențe”, a fost și răspunsul autorităților.

„Voi sunteți niște căpușe ale societății pe banii noștri”

La scurt timp după video-ul postat, fanii lui Chirilă și-au îndreptat „furcile și sulițele” către angajații Poliției Locale a sectorului 1: „Poliția Locală sector 1 pe fix de ce nu ați răspuns când ați fost sunați de patru ori? Era campionatul de solitare în secție?”, „Poliția Locală Sector 1 Buna ziua, acum că ați văzut video-ul, pățește ceva sau o sa fie o simpla strângere de mână, întreb și eu?”, au scris unii.

Altul a venit și cu o soluție: „Să se facă o petiție, pentru desființarea acestui instituții inutile, care dau doar amenzi la femei care vând pătrunjel la colț de bloc! Auzi nume, poliția locală, poliția inutilă!”.

Tudor Chirilă s-a certat și cu un angajat al Primăriei

Angajatul Primăriei pe care Tudor Chirilă a vrut să-l pună la punct în 2019. Sursă foto: Digi24

Nu e primul scandal în care e implicat Tudor Chirilă, în 2019 acesta având un schimb dure de replici cu un angajat al Primăriei Capitalei, care s-a soldat cu o plângere la poliție a artistului.

Vedeta s-a enervat când – spune el – a văzut că bărbatul a înjurat o femeie care se plimba cu trotineta pe pista de biciclete. Cântărețul a povestit atunci pe o rețea de socializare că l-a întrebat pe angajatul Primăriei de ce a vorbit atât de urât cu femeia, iar acesta a luat foc.

L-a jignit, l-a gonit și l-a amenințat că îl bate dacă nu-și vede de treaba lui. După ce a filmat totul și a postat pe pagina sa de Facebook, Chirilă a depus plângere penală împotriva angajatului pentru amenințare și comportament abuziv.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre