Simona Ionescu / Redactor Șef

Tudor Chirilă povestește cum a rămas fără bicicletă. Elevilor le-a spus să plece din țară și a generat scandal imens

Tudor Chirilă povestește cum a rămas fără bicicletă. Elevilor le-a spus să plece din țară și a generat scandal imens
Tudor Chirilă a fost la un pas să rămână fără unul dintre cele mai dragi lucruri: bicicleta. Hoțul care a furat-o s-a răzgândit la un moment dat și a lăsat-o în drum.

Tudor Chirilă este pur și simplu îndrăgostit de bicicleta sa, dar un hoț s-a gândit să o fure din scara blocului. Între timp însă, ceva s-a întâmplat și a fost părăsită în mijlocul drumului.

Tudor Chirilă a postat recent un video pe contul de socializare, unde le-a povestit fanilor cum un hoț i-a furat bicicleta. N-ar fi nici prima, nici ultima persoană care trece prin așa ceva, însă Tudor a găsit-o la doi pași de locul unde dimineață de dimineață își bea cafeaua. Oare hoțului să nu-i fi plăcut această bicicletă de a abandonat-o?

Tudor Chirilă: „Bicicleta mea a stat o noapte în rondul ăsta de la Charles de Gaulle”

„Fiți atenți, ies din bloc să beau o cafea și mă uit în holul blocului și văd că nu e bicicleta. Zic: aia e, mi-au furat bicicleta. Mă durea un pic, pentru că bicicleta asta mi-e foarte dragă, a ajuns parte din viața mea. Și o vagă idee că aș fi putut să o las undeva mă urmărea.

Și vin aici, la Bob, unde beau eu cafeaua când nu sunt la repetiții și mă uit… bicicleta mea, frate. Deci, bicicleta mea a stat o noapte în rondul ăsta de la Charles de Gaulle. Probabil cine a vrut să o ia s-a gândit că poate e a cuiva și e prin zonă. Tare, nu? București, cel mai sigur oraș din Europa”, a povestit Tudor Chirilă pe contul său de socializare.

90% din bicicletele furate nu mai sunt recuperate

Hoții caută cel mai mult biciclete negre sau albastre

Potrivit „Marelui studiu al bicicletelor furate” realizat de Otto Broker, peste 90% dintre bicicletele care au fost furate nu au mai fost niciodată recuperate. Specialiștii spun că cele mai greu de găsit sunt bicicletele de culoare neagră sau albastră sau dacă acestea sunt utilizate zilnic. Bucureștiul este în topul hoților de biciclete, iar zonele cele mai vizate rămân Universitate, Piața Romană, Militari și Pantelimon.

Scandal cu Andrei Caramitru. Chirilă le-a spus elevilor să plece din țară

Andrei Caramitru a dat de pământ cu Tudor Chirilă

Recent, Tudor Chirilă a vorbit cu elevii de la Liceul Gheorghe Lazăr din București și le-a recomandat acestora să plece din țară.  „Cum să vă recomand să rămâneți în țara unui prim-ministru care a dat bacu’ după 30 de ani?”, le-a spus Tudor Chirilă.

Acest lucru l-a enervat îngrozitor pe Andrei Caramitru, care l-a taxat pe cântăreț. Pe contul său de socializare, Andrei Caramitru a spus despre Chirilă că este „toxic” și nu înțelege cum a putut să meargă la un liceu de elită să spună asemenea lucruri.

„Doar pentru ca în bezna minții tale ai frustrări personale”

„Nu le spui să voteze, să se implice să schimbe lumea – ci să fugă? Și după mai pui și pe Facebook. Doar pentru ca în bezna minții tale ai frustrări personale – nu mai ascultă lumea Vama – sau ce naiba ai? Ce rahat de influență asupra vieții lor are cine e prim ministru? An de an avem alți prim miniștri omule. Dacă era Barna sau Drulă trebuiau să stea în țară ca erau salvați de cine – de Barna?”, a spus Caramitru pe pagina de Facebook.

Părerile celor care au lăsat comentarii au fost pro și contra, dar ambele foarte virulente. Iubirea pentru România s-a redus la clasa politică, din păcate.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre