Simona Ionescu / Redactor Șef

Tudor Chirilă şi Florin Piersic Jr, într-un film cu vedete americane

Tudor Chirilă şi Florin Piersic Jr, într-un film cu vedete americane
Tudor Chirilă și Florin Piersic Jr, doi dintre cei mai apreciați actori ai momentului, joacă într-un film american, cu vedete de top. Filmările au avut loc în Bucureşti şi Snagov, iar acum este gata să iasă pe piață.

Tudor Chirilă şi Florin Piersic Jr alături de vedetele americane, Samuel Jackson şi Michael Keaton! S-a lansat deja trailer-ul pentru filmul “The Protégé”, în regia lui Martin Campbell.

Tudor Chirilă şi Florin Piersic Jr, într-un film cu vedete americane

Tudor Chirilă şi Florin Piersic Jr au jucat și până acum în filme, sub conducerea unor mari regizori. Însă acum au șansa să joace în filmul american “The Protégé”, în regia lui Martin Campbell, cel care a semnat un James Bond şi Masca lui Zorro, scrie paginademedia.ro.

Și directorul de imagine este o mare vedetă. David Tattersal a fost directorul de imagine al filmelor Star Wars scrise şi regizate de George Lucas (“Ameninţarea Fantomei” – 1999 , “Attack of the clones” – 2002 şi “Revenge of the Sith” – 2005).

Nu în ultimul rând, în film joacă  celebrii Michael Keaton şi Samuel Jackson. Pelicula The Protege s-a filmat în România, de către Frame Film, producătorii serialului Las Fierbinţi.

S-a lansat deja trailer-ul pentru filmul “The Protégé”, în care apar Florin Piersic Jr., Tudor Chirilă, George Piştereanu şi Cosmin Dominte.

Filmările au avut loc în România, anul trecut

Filmările au avut loc în Bucureşti şi Snagov, în perioada ianuarie-martie 2020, timp de 10 săptămâni. De filmări s-au ocupat peste 200 de tehnicieni români şi peste 100 de figuranţi. Filmul se va lansa pe data de 20 august.

O parte din acţiunea filmului a avut loc în Bucureşti. În Capitală au fost recreate decoruri din Laos, Vietnam sau Londra.

The Protégé” (titlul de lucru a fost “The Asset”) este centrat pe povestea unei tinere pe nume Anna (Maggie Q). Ea a fost salvată în copilărie de legendarul asasin Moody (Samuel Jackson) şi antrenată pentru a deveni unul dintre cei mai buni asasini plătiţi din lume.

Când Moody este asasinat, Anna caută criminalul pentru a se răzbuna şi totul se transformă într-un joc de seducţie şi dominare împotriva unui criminal enigmatic (Michael Keaton).


Ce transformare! Nu îl veți recunoaște pe ciudatul ăsta!

A murit Traian Bălănescu, unul dintre membrii trupei Vama Veche care s-a războit cu Tudor Chirilă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre