Simona Ionescu / Redactor Șef

Tulburător. Băieții îi vor respecta tatălui ultimele dorințe. Ce va avea Alexandru Arșinel în sicriu

Tulburător. Băieții îi vor respecta tatălui ultimele dorințe. Ce va avea Alexandru Arșinel în sicriu
Sicriul cu trupul neînsuflețit al maestrului comediei românești, Alexandru Arșinel, a fost depus la Teatrul „Constantin Tănase”.

Toți cei care vor să-i aducă un ultim omagiu lui Alexandru Arșinel o vor putea face la Teatrul Constantin Tănase.

Tulburător. Băieții îi vor respecta tatălui ultimele dorințe. Ce va avea Alexandru Arșinel în sicriu

Prieteni, colegi, sau simpli români care l-au iubit sunt așteptați la teatrul Constantin Tănase să-și ia la revedere de la cel care a slujit această instituție timp de 44 de ani sau la cimitirul Bellu, unde acesta va fi depus sâmbătă, 1 octombrie. Potrivit Fanatik, maestrul va fi condus pe ultimul drum duminică 2 octombrie. Cei doi băieți ai regretatului actor au ținut cont de ultima sa dorință. Astfel, în sicriu, lângă trupul neînsuflețit se vor afla pălăria, costumul și butonii săi preferați.

„Tata va ajunge astăzi (n.r.: 30 septembrie 2022) la ora 14.00 la teatru, la Tănase. Va sta până mâine la prânz. Mâine va fi depus la Capela Bellu, iar înmormântarea va avea loc duminică, la ora 12, la Cimitirul Bellu”, a declarat Bogdan Arșinel, unul dintre fiii actorului.

„Regret? Știi ceva?! N-am regret. Sunt mofturi”

Cu câțiva ani în urmă, Alexandru Arșinel, căruia nu i-a fost frică niciodată de moarte, a vorbit despre sfârșitul său, afirmând că după o viață de muncă nu are nici un regret. „Regret? Știi ceva?! N-am regret. Sunt mofturi. Faptul că am reușit să realizez multe lucruri, faptul că am reușit să ies din multe cumpene și încurcături demonstrează niște reușite. Să regret reușitele?

Să regret faptul că am trecut peste niște lucruri care constituiau niște frâne în viața mea? Nu regret nimic, chiar dacă am greșit, am fost eu.(…) Am văzut că se poate să-l păcălești, am avut vreo 3 momente în care l-am păcălit. Cu umor se fentează mai ușor.”, a mărturisit Alexandru Arșinel, pentru Wowbiz. Până în ultima clipă el a sperat că se va însănătoși și va putea să mai urce pe scenă, în fața publicului, pe care l-a iubit atât de mult…

Sursă foto: teatrultanase

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre