Simona Ionescu / Redactor Șef

Gest tulburător al tatălui fetei ucise în accidentul de la 2 Mai

Gest tulburător al tatălui fetei ucise în accidentul de la 2 Mai
Cu puțin timp în urmă, tatăl fetei ucise în accidentul de la 2 Mai i-a uimit pe toți cu gestul său cu adevărat tulburător. Acesta a plantat un copac chiar în locul în care a avut loc accidentul grav.

Tatăl studentei la geografie ucise la 2 Mai a vrut să protejeze copacul, de aceea l-a înconjurat cu mai multe pietre de culoare albă. Bărbatul a explicat și de ce a recurs la acest gest. De asemenea, bărbatul își dorește ca cel care a greșit și a făcut accidentul mortal, să plătească.

„Ai ucis doi oameni, să facă maximum din maxim pe legea circulației”

„Vreau să sădesc un pom, pe locul unde a fost omorâtă fata mea. Atât și nimic mai mult. Aici a fost întinsă. Știu exact unde. Nu a fost lovită acolo. S-a intrat în ea aici. Indiferent ce aș face, că m-am urcat la volan, am băgat cheia în contact mi-am asumat ce să fac. Ai comis o faptă, în cazul de față cea mai oribilă faptă, ai ucis doi oameni, să facă maximum din maxim pe legea circulației.

@pisica_isterica

#pisicaisterica #fy

♬ sunet original – Pisica Isterică

„Să facă pușcărie împreună cu Matei Vlad”

Apoi revenim și cu drogurile. Să nu ne mai învârtim după umbra noastră, că i se putea da drumul sau nu, l-ai văzut că se bâlbâie și face ca toate alea… Ne facem polițiști la apelul bocancilor? Afară! Dar până să meargă afară din poliție să facă pușcărie împreună cu Matei Vlad ”, a declarat tatăl Robertei, potrivit Digi24.

Cine este tatăl lui Matei Vlad

Despre familia lui Matei Vlad Pascu, șoferul care a ucis doi tineri nevinovați la 2 Mai a vorbit și Monica Tatoiu, care a avut ceva altercații cu tatăl drogatului. „Îl știu de când era mic, avea 3-4 ani. Tatăl lui amenința că ne omoară, că ne face, că ne drege cu el de mână.

Avea exact aceeași coafură, aceeași atitudine pe care o are copilul acum. Ne amenința pentru că îl împiedicam să pună mâna pe pepiniera Bucureștiului. Voiam să salvăm un parc, niște copaci, niște păsări. Am avut trei sau patru ani procese cu el. Soțul meu s-a îmbolnăvit grav atunci. Până la urmă l-a dovedit, dar atenție!

@pisica_isterica

#fy #pisicaisterica #viral

♬ sunet original – Pisica Isterică

„Nu ne punem întrebări că acești părinți au niște relații care îl vor salva pe acest copil de pușcărie?”

Acest om, tatăl acestui copil… copilul nu are nicio vină. Tatăl acestui copil a încheiat o afacere de 17 milioane de euro cu bani cash în fața unui notar care ulterior în 2017 a fost trimis în judecată și condamnat. Am trimis documente la spălarea banilor și nimeni nu s-a deranjat.

Nu ne punem întrebări că acești părinți au niște relații care îl vor salva pe acest copil de pușcărie? Și nu-i interesează de cei doi copii morți? Trăim într-o țară înfiorătoare. Acești oameni au ucis doi copii prin copilul lor și și-au ucis și copilul”, a transmis Monica Tatoiu. „Banii au fost de la niște investitori din Sicilia, din Catania, unde probabil o să-l trimită și pe fi-su după ce-l scapă”, a mai spus Monica Tatoiu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre