Simona Ionescu / Redactor Șef

Tunsori îndrăznețe pe care să le încercați în 2024. Veți străluci!

Tunsori îndrăznețe pe care să le încercați în 2024. Veți străluci!
Pixies creț, bretonul anilor '70 și straturile fluture sunt doar câteva dintre tunsorile pe care merită să le încercați în anul 2024. Ca să străluciți, trebuie să fiți îndrăznețe.

Noul an este întotdeauna un moment bun pentru a vă reinventa. Tendințele în materie de tunsori pentru 2024 sunt versatile și fac ca prima vizită la salon să fie mai incitantă. Iată care sunt cele mai îndrăznețe tunsori.

În timp ce tunsorile din anii ’90 au fost la loc de cinste anul acesta, hairstylistii vorbesc despre revenirea coafurilor mai lungi și mai fluide din anii ’70. În ceea ce privește franjurile sau bretonul, va fi în tendințe ianuarie până la sfârșitul lui 2024.

Coafurile relaxate și pixies cu valuri naturale vor înlocui stilurile mai aranjate, cum ar fi tunsoarea în formă de castron și mullet. Ceea ce este o veste bună pentru doamnele și domnișoarele care sunt mult prea ocupate. Bob-ul până la bărbie și tunsoarea halo vă  vor oferi o mulțime de oportunități de a vă juca și a arăta perfect.

Păr ciufulit în locul celui mult prea drept

Hairstylistul Frédéric Fekkai spune că femeile își doresc un păr mai relaxat, așa că în loc de cel drept, așteptați-vă să vedeți valuri ușor ciufulite care imită texturile naturale. De asemenea, Fekkai notează că acest bob renunță la straturi în favoarea unor vârfuri bont pentru că „marginile zimțate adaugă o întorsătură modernă formei clasice de bob”.

Jane Birkin, stil și eleganță

Bretonul lui Jane Birkin va fi la înălțime

Cine nu își amintește de artista și cântăreața Jane Birkin, un etalon al stilului și celebrul său breton? Acesta se va întoarce în 2024. „Prezintă un breton franțuzesc complet, asociat cu un [păr] lung până la claviculă sau mai lung”, spune Fekkai. Cheia pentru vibe-ul perfect dezordonat al acestui look sunt straturile subtile. ușor inegale și „sparte”, care conferă acestei tunsori un aspect moale și natural.

Bob până la bărbie

O altă tunsoare scurtă care va face furori în 2024 este bob-ul până la bărbie. Acest look este „scurt, curat și jucăuș, fiind în același timp elegant”, susține hairstylistul Melissa Wade-Smith. Pentru a fi cu adevărat perfectă cu această tunsoare, se recomandă să folosiți puțină cremă pentru bucle. Clasicul pixie primește o actualizare cochetă în 2024. Experții prezic că această tunsoare scurtă cu breton creț, va fi o opțiune pentru cei care caută să-și reîmprospăteze complet look-ul. Tot la modă va fi și părul creț dar și straturile fluture, care „încadrează frumos fața cu straturi moi și măgulitoare ce oferă moliciune și mișcare”. Pentru un volum maxim, în timp ce coafezi această tunsoare, folosiți un uscător cu perie rotundă și o spumă ușoară.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre