Simona Ionescu / Redactor Șef

Tzancă Uraganu încălzea maioneza. Manelistul explică de ce ANPC i-a închis shaormeriile

Tzancă Uraganu încălzea maioneza. Manelistul explică de ce ANPC i-a închis shaormeriile
Shaormeria maelistului lui Tzancă Uraganu, din Capitală, a fost închisă temporar de către reprezentanții ANPC. Același lucru s-a întâmplat și cu cea din Pitești.

Lume și țară s-a adunat în București, acum două luni, când manelistul Tzancă Uraganu și-a deschis shaormeria pe bulevardul Ion Mihalache. A trebuit să vină poliția și să păzească locul, a fost cu adevărat nebunie acolo, după cum se vede și din următoarea fotografie.

Tzancă Uraganu a oferit shaorma gratis oamenilor, în luna decembrie, când a deschis localul din Capitală. O mulțime de oameni a făcut coadă în fața locației, blocând circulația din zonă și fiind nevoie de intervenția oamenilor legii, pentru a dirija totul.

Așa cum știți, Tzancă Uraganu este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele. Piesele sale ajung mereu în top, fiind în trending pe YouTube, în urma milioanelor de vizualizări. Cu așa un succes, celebrul artist plănuiește să-și extindă afacerea cu shaorme și în alte orașe ale țării. Dar până acolo, are de trecut „hop”-ul cu intervenția ANPC.

Shaormeriile lui Tzancă Uraganu, închise de ANPC

La aproape 2 luni de la deschidere, shaorma lui Tzancă Uraganu din centrul Bucureștiului a fost închisă, în urma unui control al ANPC. Măsura, susține manelistul, ar fi una temporară. O măsură similară a fost luată și în legătură cu shaormeria sa din Pitești. Tzancă Uraganu a explicat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, parte din neregulile găsite de inspectorii ANPC. Problemele au fost legate de temperatura produselor și nu de data de expirare. Maioneza era prea caldă.

„Shaormeria de la București și Ploiești, dar acolo pentru că am vrut eu, au fost închise câteva zile. Cea de la București trebuia închisă pentru 24 de ore, pentru că au venit cei de la ANPC și au găsit niște mici detalii.  Problemele au fost următoarele. Maioneza, ketchup-ul și toate sosurile, în loc să fie între 4 și 8 grade în frigider, au fost la 9 grade. Am avut o folie pe frigiderul pe care l-am luat și a trebuit să o dăm jos, o altă mică problemă. Am avut grafica greșită afară, o scară din bucătărie avea defecțiuni

Să nu se înțeleagă că la noi există vreodată și nici nu va exista vreodată mâncarea să nu fie bună, proaspătă sau să fie expirată, cum au găsit la alte restaurante”, a spus Tzancă Uraganu pe Facebook.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre