Simona Ionescu / Redactor Șef

Uau, ce mișcări are Daniela Crudu! Toți au rămas muți când au văzut ce știe să facă. Video

Uau, ce mișcări are Daniela Crudu! Toți au rămas muți când au văzut ce știe să facă. Video
Daniela Crudu face ce face și impresionează mereu. Bruneta a făcut spectacol și toată lumea a rămas mască.

Daniela Crudu a lăsat fără cuvinte turiștii de pe pârtia de schi. Cum și-a arătat talentele.

Uau, ce mișcări are Daniela Crudu! Toți au rămas muți când au văzut ce știe să facă

Iubește sportul și, în mod special, skiul. Daniela Crudu a plecat să se relaxeze la munte și n-a ratat ocazia să nu le arate tuturor cât de talentată e la skiat. Echipată corespunzător, într-un costum negru cu roșu, care-i venea ca turnat,


Cruduța a arătat foarte bine pe pârtia de ski. Dacă unii fani au felicitat-o pentru mișcările pe care le face pe skiuri, un internaut, probabil instructor, i-a oferit câteva lecții pentru perfecționare.

Bruneta a făcut show și în emisiunea lui nea Mărin

Anul acesta, Daniela Crudu a făcut parte dintre vedetele care au ajuns în emisiunea lui nea Mărin. În ediția 19 din show-ul Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, din data de 16 ianuarie 2022, Nea Marin și vedetele au ținut cont de o veche tradiție. S-au costumat, și-au pus măști și au pornit printr-o localitate ca să „sperie iarna”.

În timp ce toată lumea strângea bani de la localnici, așa cum spune tradiția, Daniela Crudu s-a săturat să înghețe de frig, așa că a ajuns în mașina unor polițiști.

Asta după ce a încercat să mulgă vaca, făcând echipă cu Virgil Mănescu. Dar pentru că era îmbrăcată ca o divă, Virgil, galant din fire, a salvat-o și s-a pus să mulgă animalul, extrem de atent, în timp ce bruneta se distra de minune.

Bineînțeles, nu au lipsit nici farsele pe care nea Mărin i le-a făcut Danielei, care a început să țipe cât au ținut-o plămânii când dansatorul i-a arătat o amărâtă de râmă. În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”.

Sursă foto: antena 1, instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre