Simona Ionescu / Redactor Șef

Uimitor! A trăit cu un băț în stomac, lung cât o jumătate din corpul său

Uimitor! A trăit cu un băț în stomac, lung cât o jumătate din corpul său
Cățelușul de 9 luni al unui englez a uimit medicii veterinari care l-au operat. Bățul pe care l-a înghițit nu i-a perforat niciun organ vital.

Rocky, un cățel foarte jucăuș, a devenit dintr-odată apatic, părea bolnav și, fie nu mânca, fie voma imediat. După câteva zile, proprietarii l-au dus la Spitalul de animale de companie din Southampton PDSA.  Medicii de aici au constatat că animăluțul avea în corp un băț de 25 cm, jumătate din lungimea corpului său. A fost operat de urgență.

Medicul veterinar Zofia Bauman a spus că este uimitor bățul nu a perforat organele vitale ale lui Rocky sau că nu a provocat răni fatale, adăugând: „Nu am văzut niciodată așa ceva”.

 

Bastonul de 25 cm a fost îndepărtat în timpul unei proceduri care a durat o oră și Rocky a fost atent monitorizat peste noapte pentru a se asigura că nu există sângerare internă.

Proprietara cățelușului Joanna, în vârstă de 36 de ani, a declarat presei engleze, interesată de caz: „Nu am putut crede că a reușit să înghită un băț care avea jumătate din lungimea corpului său. Nu am văzut ce s-a întâmplat cu bățul și credem că el l-a dus în grădină. Din fericire, Rocky se simte deja mai bine, și totul datorită medicilor PDSA.”

Joanna Bauman a mai spus că ei bănuiau că micuțul lor prieten ar fi înghițit ceva și de asta nu mănâncă. „Știam că era foarte probabil ca Rocky să fi mâncat ceva care i-ar fi provocat boala bruscă și bănuiam că are un corp străin în stomac, dar nu ne puteam crede ochilor când am văzut bățul acela lung în timpul intervenției chirurgicale.”

Kirk Douglas şi-ar fi dorit să joace în “Dacii”. Iată fotografia făcută cu Amza Pellea!

 

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre