Simona Ionescu / Redactor Șef

Ultima oră. Medicii l-au intubat pe Alexandru Arșinel. Situația e din ce în ce mai gravă, actorul nu mai poate respira

Ultima oră. Medicii l-au intubat pe Alexandru Arșinel. Situația e din ce în ce mai gravă, actorul nu mai poate respira
Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel s-a înrăutățit și medicii fac tot ce le stă în putință ca să-l salveze.

Alexandru Arșinel e din ce în ce mai rău, iar toți cei care îl cunosc se roagă ca artistul să-și revină.

Ultima oră. Medicii au decis  să îl intubeze pe Alexandru Arșinel. Situația e din ce în ce mai gravă, actorul nu mai poate respira

Potrivit informațiilor oferite de Fanatik, Alexandru Arșinel ar fi făcut o pneumonie foarte urâtă, iar în acest moment respiră cu foarte mare greutate. Acesta e motivul pentru care medicii de la Spitalul Universitar din București au decis că e momentul să-l intubeze și să-l ventileze artificial.

Situația e cu atât mai gravă cu cât actorul suferă și de alte afecțiuni, problemele cardiace fiind la fel de periculoase. Medicii speră ca aparatele să-l salveze și să răspundă la tratamentul care i l-au administrat. Mai mult, vedeta are și escare și nu se mai poate deplasa decât cu scaunul cu rotile. Din acest motiv și mușchii s-au atrofiat, astfel că situația s-a complicat din ce în ce mai mult.

Anul trecut a fost operat pe inimă

Actorul a suferit enorm în ultima perioadă, anul trecut fiind operat pe inimă, iar cu nouă ani în urmă el a suferit și un transplant renal. La toate aceste lucruri, se adaugă și diabetul zaharat care îi face probleme.

Care e ultima dorință a actorului

Cu ceva timp în urmă, Arșinel a vorbit și despre cea mai mare dorință a lui. El a vrut să se retragă din lumina reflectoarelor în locul unde a copilărit, avându-i alături pe cei mai buni prieteni.  ”Eu sunt din Dolhasca. Acolo, de exemplu, și dacă se inaugurează o grădiniță sunt invitat.

Și sunt bine primit, apreciat. Vreau, într-un fel, să le și mulțumesc pentru tot. Acolo mă voi retrage, acolo voi pune punct (…) Doresc să îmi mai invit doi, trei colegi la un spectacol la Dolhasca, apoi să mă retrag. Dar nu în altă parte o să fac retragerea, doar la Dolhasca pot să o fac”, a declarat maestrul.

Sursă foto: TNB

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre