Simona Ionescu / Redactor Șef

Ultimă oră. Piedone a primit o veste uriașă, chiar în timpul procesului Colectiv

Ultimă oră. Piedone a primit o veste uriașă, chiar în timpul procesului Colectiv
Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a fost prezent miercuri la Curtea de Apel București pentru decizia de reîncadrare a acestuia în procesul Colectiv.

Cristian Popescu Piedone era primar al Sectorului 4 atunci când s-a petrecut tragedia din clubul Colectiv, în care au pierit 65 de persoane. La acest termen, instanța trebuia să decidă dacă Piedone rămâne cu acuzația de abuz în serviciu sau dacă va fi judecat în continuare pentru neglijență în serviciu, dar cei trei judecători au amânat pronunțarea pentru luna octombrie.

Totodată, în sala de judecată Piedone a primit un alt mesaj important: i-a venit pe lume cel de-al patrulea nepot! Ana, fiica sa, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă.

Primarul i-a transmis un mesaj emoționant fiicei și nepoților săi și a povestit cum a primit vestea.

 

„ÎȚI MULTUMESC ANA, IUBITUL MEU COPIL

Vezi, tu, copile…

Caroline Cristiana, fetița ta, a ales sa-ți zâmbească taman astăzi, in zi de cumpăna pentru tatăl tău! Dumnezeu este mare, copilul meu! Ți-am spus-o mereu! Dumnezeu a vrut sa fii, din nou, mama, astăzi, pe 22!

Mi-ați trimis vestea când eram la tribunal…

Îți multumesc, iubirea mea! Și… TE IUBESC! Aștept sa te îmbrățișez și să îți spun, încă o dată, că TE IUBESC, ANA!

Ana și soțul ei, la maternitate.

Despre mine… știi… Cât o vrea bunul Dumnezeu, cât mi-or fi in preajma sfintii și heruvimii… îmi voi proteja cei patru nepoței cu prețul vieții!

In lumea mea, in lumea din sufletul meu, CEI PATRU NEPOȚEI SUNT SOARELE ȘI LUNA ȘI TIMPUL ȘI VIAȚA!

Trăiesc pentru EI!

PS: CAROLINE CRISTIANA, porți prenumele ÎMPĂRATULUI HRISTOS!

SĂ-ȚI FIE VIAȚA BUCURIE, PRINȚESA MEA! Bunicul te așteaptă acasa!

Vă iubesc, dragii mei!”, a transmis Piedone.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre