Simona Ionescu / Redactor Șef

Ultimele detalii pentru înmormântarea Ivanei Trump. Ce au interzis cei trei copii să aducă participanții la funeralii

Ultimele detalii pentru înmormântarea Ivanei Trump. Ce au interzis cei trei copii să aducă participanții la funeralii
Detaliile despre înmormântarea Ivanei Trump au fost dezvăluite. Acestea sunt menite să îi celebreze viața, nu să o deplângă. în plus, invitații au fost rugați să nu aducă flori, ci să facă donații pentru o organizație care ocrotește câinii de talie mare.

Prima soție a fostului președinte american va fi înmormântată miercuri la o biserică catolică istorică din Manhattan, la care vor participa copiii ei.

Ivana Trump, în vârstă de 73 de ani, a murit joi din cauza unui „traumatism prin impact contondent” după ce a căzut pe scări.  Daily Mail a aflat că ea va fi comemorată la biserica catolică St. Vincent Ferrer din Upper East Side. Copiii Donald Jr, 44 de ani, Ivanka, 40 de ani, și Eric, 38 de ani, vor participa miercuri la înmormântare. Despre fostul ei soț, Donald, 76 de ani, fostul președinte american, se crede că ar putea apărea la funeralii. Presa însă dă ca certă absența actualei soții a acestuia, Melania.

Ceremonia funebră e programată să înceapă la ora 13.30, potrivit unei invitații obținute de New York Post. Copiii au ales ca invitația la înmormântare să prezinte o fotografie cu Ivana îmbrăcată glamuros pe pârtie. Și le-au cerut invitaților să nu aducă flori, ci să facă donații unei organizații care ocrotește câinii de talie mare.

Donald Trump a deplâns public moartea primei sale soții

În declarația făcută pe Truth Social, propria sa rețea de socializare, după ce s-a aflat de decesul fostei sale soții,  Donald Trump, în vârstă de 76 de ani, i-a adus un omagiu Ivanei ca fiind o „femeie minunată, frumoasă și uimitoare, care a dus o viață minunată și inspirată”.

Imigrantă cehă a fost căsătorită cu fostul președinte Donald Trump 15 ani. Ivana a fugit din Cehoslovacia comunistă în 1971, stabilindu-se în Canada înainte de a se muta la New York pentru a fi cu Donald. Ea a păstrat numele de familie al fostului ei soț, în ciuda faptului că s-a căsătorit de alte două ori, după divorțul de acesta.

Inițial a fost căsătorită pentru scurt timp cu instructorul de schi austriac Alfred Winklmayr, un prieten care i-a facilitat astfel obținerea unui pașaport austriac – și un bilet dus către Occident. Au divorțat după mai puțin de doi ani. Ivana însăși a lucrat ca instructor de schi în Montreal la începutul anilor 1970.

Donald și Ivana au fost căsătoriți din 1977 până în 1992. La momentul  respectiv, divorțul lor foarte mediatizat a devenit subiect de senzație în tabloide. Ivana Trump a primit în cele din urmă 14 milioane de dolari (30 de milioane de dolari în prezent) și libertatea de a petrece o lună în fiecare an la reședința însorită Mar-a-Lago.

Ivana Trump a avut intrare directă la fostul soț, inclusiv la Casa Albă

După divorț, Ivana Trump a rămas în continuare într-o bună și apropiată relație cu fostul ei soț, care se pare că includea un număr direct la Casa Albă pe care nu l-a folosit pentru că nu voia să provoace probleme între Donald și Melania, în vârstă de 52 de ani. Totuși, Ivana a recunoscut odată că fiicei sale, Ivanka, îi place „mult” a treia soție a tatălui ei.

Zvonurile au început să circule despre aparenta aversiune a Ivanei față de Melania în 2017, când aceasta s-a declarat public ca fiind „prima doamnă”, cu referire la faptul că a fost prima soție a lui Donald Trump.

La momentul morții Ivanei, averea ei se situa la o valoare estimată la 100 de milioane de dolari, potrivit Celebrity Net Worth.

Sursa foto: Instagram, Daily Mail

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre