Simona Ionescu / Redactor Șef

Ultimele informații despre Bruce Willis. Soția artistului a povestit ce fac fetițele de când au aflat că tatăl este bolnav

Ultimele informații despre Bruce Willis. Soția artistului a povestit ce fac fetițele de când au aflat că tatăl este bolnav
Soția lui Bruce Willis, Emma Heming, se luptă cu lacrimile în timp ce vorbește despre lupta brutală a actorului cu demența. Cum au reacționat fetițele de când știu ce probleme are tatăl lor.

Soția lui Bruce Willis spune că este „greu de știut” dacă el este conștient de ceea ce i se întâmplă. Fetițele îi sunt alături permanent.

Invitată în cadrul emisiunii „Today”, Emma Heming susține că demența frontotemporală a celebrului actor Bruce Willis este o boală „grea”, și a descris ce se întâmplă cu vedeta în acest moment. Afecțiunea de care suferă Brucee este o formă neobișnuită de demență care provoacă o deteriorare a comportamentului, a personalității și a limbajului.

Cu lacrimi pe obraz, Emma a mărturisit că este cumplit să vadă cum soțul său iubit face față „durerii și tristeții”. Ea a dezvăluit că a fost un „lucru frumos printre tristeți” să le vadă pe cele două fiice, Mabel, în vârstă de 11 ani, și Evelyn, în vârstă de opt ani, îngrijindu-și tatăl.

„Când spun că este o boală de familie, chiar este”

„Ceea ce am învățat este că demența este grea. Este greu pentru persoana diagnosticată. Este greu și pentru familie. Și asta nu este diferit pentru Bruce sau pentru mine sau pentru fetele noastre. Și când spun că este o boală de familie, chiar este. (…)

Cred că întotdeauna a fost… suntem o familie foarte sinceră și deschisă. Și, cel mai important lucru a fost să fim capabili să spunem ce este boala, să explicăm ce este, pentru că atunci când știi ce este boala din punct de vedere medical, totul are sens. Așa că a fost important să le spunem despre ce este vorba, pentru că, știți, nu vreau să existe niciun stigmat sau rușine legată de diagnosticul tatălui lor sau de orice formă de demență”, a spus soția lui Bruce Willis.

Bruce Willis are cea mai frumoasă familie. Sursă foto: Daily Mail

„Cred că a fost o binecuvântare și un blestem”

Emma nu știe dacă Bruce Willis este conștient sau nu de ceea ce i se întâmplă, dar în ciuda greutăților, ea a menționat că primirea diagnosticului i-a făcut viața „mai ușoară”. „Cred că a fost o binecuvântare și un blestem. Știți, să înțeleg într-un fel ce se întâmpla în cele din urmă, astfel încât să pot fi în acceptarea a ceea ce este.

Nu face ca totul să fie mai puțin dureros, dar faptul că sunt în acceptare și că știu ce i se întâmplă lui Bruce face ca totul să fie un pic mai ușor. Sunt atât de multe lucruri frumoase care se întâmplă în viața noastră. Este foarte important pentru mine să ridic privirea de la durere și tristețe pentru a putea vedea ce se întâmplă în jurul nostru”, a adăugat Emma.

„El este cadoul care continuă să ofere. Iubire, răbdare, rezistență, atât de mult”

Chiar dacă familia trece prin momente greu de explicat în cuvinte, soția lui Bruce Willis a explicat că actorul omul care o învață lecția iubirii și a răbdării. „Sincer, el este cadoul care continuă să ofere. Iubire, răbdare, rezistență, atât de mult. Și el mă învață pe mine și pe toată familia noastră…

Vreau să spun, știți, pentru mine să fiu aici și să fac asta, nu este zona mea de confort, dar asta este puterea lui Bruce. (…) diagnosticul soțului meu i-a făcut pe copiii mei oameni mai buni. Asta este ceea ce observ. Copiii mei ar fi fost grozavi indiferent ce s-ar fi întâmplat!

Și nu asta este ceea ce mi-aș dori pentru ei. Dar, într-adevăr, așa cum am spus, îi învață atât de multe și cum să le pese și să iubească și este un lucru frumos printre tristeți”, a mai spus Emma, printre lacrimi. Pentru a-l îngriji pe Bruce Willis, Emma are sprijinul fostei soții a celebrului actor, Demi Moore și al celor trei fiice ale lor. E vorba de Rumer, în vârstă de 35 de ani, Scout, în vârstă de 32 de ani și Tallulah, în vârstă de 29 de ani.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre