Simona Ionescu / Redactor Șef

Ultimele informații despre cancerul lui Kate Middleton: Prințesa a „depășit un prag”

Ultimele informații despre cancerul lui Kate Middleton: Prințesa a „depășit un prag”
Întreaga lume asistă la lupta prințesei de Walles cu cancerul. Vestea că aceasta e bolnavă a șocat mapamondul. Apoi, după operația suferită, au urmat luni de tăcere absolută în jurul subiectului.

Așa cum se știe, soția prințului William face chimioterapie. Ultimele informații despre cancerul lui Kate Middleton oferă, din perspectiva unei surse extrem de apropiate, o privire în intimitatea vieții prințesei.  Toți cei apropiați se bucură de modul în care corpul viitoarei regine a reacționat la tratamentul medicamentos puternic, la care a fost supusă.  

„Este o mare ușurare că tolerează medicația și chiar se simte mult mai bine”, spune un prieten de familie pentru Vanity Fair despre prințesa care urmează un tratament de chimioterapie preventivă. După ce prințesa a fost surprinsă în compania familiei, speculațiile s-au concentrat pe momentul în care va reveni la angajamentele oficiale. Deși Daily Mail a scris că Kate ar putea reveni încă din această toamnă, nu a fost planificată o dată oficială de revenire, ba mai mult, se pare că revenirea ei mai trebuie așteptată.

Prințesa de Wales nu va reveni în viața publică

Sursele Vanity Fair arată că prințesa nu se va întoarce la angajamentele sale prea curând, contrazicând zvonurile existente.

Revista a fost informată că Kate nu se grăbește să se întoarcă la muncă, concentrându-se acum în totalitate pe recuperarea sa medicală. Potrivit unei surse bine plasate, „Nu există un termen limită și cu siguranță nu există nicio grabă.  (Revenirea la angajamentele oficiale) va fi atunci când Catherine se va simți pregătită și când va primi aprobarea echipei sale medicale. Dar se va întoarce 100% la muncă, despre asta nu există nicio îndoială”.

Prințesa Kate și socrul ei, Regele Charles, se confruntă amândoi cu diagnostice de cancer (Instagram)

Deși a suspendat toate îndatoririle legate de muncă, Kate a fost informată despre raportul important publicat săptămâna trecută de Royal Foundation Centre for Early Childhood și de grupul de lucru de afaceri aferent. Totuși, un purtător de cuvânt al Palatului Kensington a subliniat că această știre nu trebuie privită ca un exemplu al revenirii sale la muncă.

Un înalt funcționar regal a declarat pentru Daily Mail: „Prințesa de Wales a fost forța motrice din spatele grupului de lucru. (…) Aceasta va continua când se va întoarce la muncă. Dar am fost foarte clari că are nevoie de spațiu și de intimitate pentru a se recupera acum. Se va întoarce la muncă atunci când va primi aprobarea medicilor.”

Ultimele informații despre cancerul lui Kate Middleton

Așa cum știți, Prințesa Kate nu a participat la niciun angajament public oficial de la Crăciun încoace. Luni mai târziu, printr-un mesaj public, a anunțat că suferă de cancer. Potrivit celor din interior, Kate a vrut ca oamenii să vadă că se simte bine. Surse apropiate prințesei au mai declarat pentru sursa citată că aceasta, care trece printr-un tratament de chimioterapie preventivă, a „depășit un prag” în tratamentul său în ultimele săptămâni și se simte mult mai bine.

De când a început tratamentul, prințesa Kate a fost rareori suprinsă în afara casei (Instagram)

„A fost o mare ușurare că tolerează medicația și chiar se simte mult mai bine, spune un prieten de familie. A fost, desigur, o perioadă foarte provocatoare și îngrijorătoare. Toată lumea a fost alături de ea — William, părinții ei și sora și fratele ei”.

În ultima perioadă, Prințul William s-a angrenat numeroase angajamente oficiale în timp ce Kate se recupera acasă, dar a avut grijă și de cei trei copii ai cuplului, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. În weekend, William și George au asistat la finala Cupei FA pe stadionul Wembley. În această săptămână, copiii sunt în vacanța de jumătate de trimestru, iar familia se pare că se află în reședința de la țară, Anmer Hall, unde se așteaptă să petreacă și vacanțele de vară.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre