Simona Ionescu / Redactor Șef

Kate Middleton are planuri pentru vară. Ultimele vești despre sănătatea prințesei

Kate Middleton are planuri pentru vară. Ultimele vești despre sănătatea prințesei
Prințesa de Wales se luptă cu o formă de cancer, iar de când anunțul oficial a fost făcut, întreaga lume așteaptă vești despre sănătatea prințesei, dar și despre momentul în care își va relua activitățile publice. Între timp, s-a aflat ce planuri pentru vară are Kate Middleton.

Kate Middleton suferă de o formă de cancer, iar de când vestea a fost anunțată printr-un video făcut chiar de către prințesă în luna Martie, noutățile despre revenirea în public au fost puține spre deloc. Ceea ce s-a aflat însă recent este că soția lui William are planuri pentru vară, iar acestea sunt legate de sănătatea ei fizică, cât și psihică. 

Conform unor surse apropiate cuplului regal, Kate Middleton ar avea agenda liberă de îndatoriri publice pentru tot restul anului, nu are planuri. Se pare că aceasta nu va reveni prea curând, căci urmează un tratament pentru forma de cancer de care suferă: „Multe persoane implicate în planificare trebuie să știe din timp ce fac toți seniorii regali,” a explicat o sursă regală pentru o publicație britanică. 

Agenda lui Kate pentru anul acesta este goală 

„Mi s-a spus că agenda lui Kate pentru acest an este goală. Nu este nimic planificat. S-ar putea să nu apară în public pentru restul anului,”, a mai menționat sursa. De asemenea, un apropiat al Prințesei de Wales și al soțului ei, Prințul William, a explicat de ce Middleton prioritizează sănătatea sa mentală mai presus de orice în această perioadă. 

Kate Middleton a vorbit despre diagnosticul cu care se confruntă la finalul lunii Martie
Sursa: Captura video

„Cel mai important lucru pentru ea acum este să evite orice fel de stres sau anxietate și să se concentreze doar pe a se face bine,” a adăugat persoana din interior.

Kate pleacă la locuința din Norfolk la vară

„Vor pleca la Sandringham în momentul în care se termină școala”, a mai transmis sursa. Kate Middleton plănuiește se pare să își petreacă vara în afara agitației din Londra, probabil și pentru a o ajuta la tratamentul pe care îl urmează. Se pare că Middleton își va petrece timpul cu copiii și rudele sale la Anmer Hall în Norfolk, Anglia.

Kate Middleton se va retrage în vară la Anmer Hall în Norfolk, Anglia.

Părinții ai căror copii merg la aceeași școală ca și copiii lui Middleton au spus că nu au văzut-o pe mama celor trei copii participând la meciuri sportive sau evenimente școlare în ultimele luni.

Prințesa nu a mai fost văzută la școala copiilor 

Cu toate acestea, se pare că au existat zvonuri că prințesa a reușit să facă două-trei deplasări dimineața: „Au fost zvonuri că a făcut câteva deplasări dimineața, dar eu nu am văzut-o de la acel video,” a spus un părinte. 

„Cu toții ne simțim foarte protectori față de ea. Întrebați pe oricine de la școală — sunt părinți minunați.” O sursă din cadrul Casei Regale a confirmat pentru publicație că Middleton „își continuă recuperarea acasă”.  Acesta e singurul plan pe care prințesa îl are în această perioadă. „Ea continuă să aibă nevoie de spațiu și timp pentru a-și prioritiza intimitatea, așa cum a spus în videoclipul ei”, s-a mai transmis. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre