Simona Ionescu / Redactor Șef

Ultimele noutăți despre starea de sănătate a prințesei Charlene. E la spital de aproape 4 luni

Ultimele noutăți despre starea de sănătate a prințesei Charlene. E la spital de aproape 4 luni
Prințesa Charlene de Monaco este internată de aproape patru luni. Ea a părăsit Principatul la începutul anului trecut și, după ce a stat până în noiembrie în Africa, la revenire a fost trimisă imediat într-o instituție medicală, pentru a fi tratată și reabilitată.

Prințesa Charlene e internată într-o unitate de tratament secretă, din Elveția, se pare, din noiembrie anul trecut. Charlene, care a împlinit 44 de ani în ianuarie, a ratat o serie de angajamente publice din cauza sănătății sale în ultimele luni, inclusiv sărbătorile Sainte Devote de luna trecută.

Palatul Princiar spunea la acea vreme într-un comunicat că prințesa se recuperează bine, dar că va mai avea nevoie să se odihnească și să primească tratament timp de câteva săptămâni.

Ce spune Albert despre starea de sănătate a prințesei Charlene

Zilele acestea, soțul ei, prințul Albert de Monaco, a oferit detalii despre starea de sănătate a acesteia. El a spus că prințesa își continuă recuperarea. „Prințesa Charlene se descurcă mult mai bine și sper că se va întoarce în Principat foarte curând’, a declarat Prințul Albert pentru Monaco-Matin, scrie Hello Magazine. În decembrie, prințul a mai declarat presei că soția sa se „recuperează într-o manieră satisfăcătoare și liniștitoare”.

Charlene, internată în străinătate de patru luni

Amintim că prințesa s-a întors la Monaco abia în noiembrie, după ce a stat timp de șase luni în Africa de Sud natală. O vizită mai scurtă a fost prelungită din cauza unei infecții urechi-nas-gât (ORL) pe care aceasta a contactat-o. Imediat după ce a revenit în principat, familia a intervenit și a convins-o să accepte internarea, pentru a se reabilita. La momentul respectiv se vorbea, dincolo de oboseală cronică și sensibilități, și de un abuz de calmante.

S-a zvonit că  Prințul Albert și gemenii de șapte ani ai cuplului, prințul Jacques și prințesa Gabriella, au vizitat-o ​​pe prințesa Charlene la clinica unde e internată, în timpul sărbătorilor de Crăciun.

Charlene nu a fost prea activă pe contul ei de Instagram, împărtășind totuși o felicitare de Crăciun ilustrată de familie, un videoclip despre ziua de naștere de la fundația ei și un omagiu adus regretatului Arhiepiscop Desmond Tutu, care a murit în decembrie.

Un deceniu de căsnicie celebrat separat

Albert și Charlene au împlinit 10 ani de la căsătorie în iulie anul trecut, dar și-au petrecut ziua separat, deoarece prințesa se afla încă în Africa de Sud, unde a suferit mai multe proceduri medicale pentru infecția ORL.

Atunci, fosta înotătoare olimpică a declarat pentru Channel24 din Africa de Sud că a fost un „moment de încercare” și că i-a fost „extrem de greu” să nu se afle la  Monaco pentru aniversare.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre