Simona Ionescu / Redactor Șef

Ultimele noutăți despre starea sănătății lui Bruce Willis. Familia se teme de ce e mai rău

Ultimele noutăți despre starea sănătății lui Bruce Willis. Familia se teme de ce e mai rău
Starea de sănătate a actorului Bruce Willis este așa de gravă încât tot ce mai poate face familia e se roage pentru o minune de Crăciun.

Încă din vară, când a anunțat retragerea din producția filmelor, s-a vorbit mult despre starea sănătății lui Bruce Willis. Acesta se confruntă cu probleme mari. El suferă de afazia cerebrală. Boala îi afectează capacitatea de a vorbi și de a înțelege ceea ce i se transmite. Starea de sănătate a lui Bruce Willis s-a înrăutățit în ultima perioadă. În acest context, întreaga familie stă în jurul actorului în vârstă de 67 de ani, pentru ultimele momente în care acesta e lucid și responsiv.

Un apropiat al familiei lui Willis a declarat că toată lumea e conștientă că actorul nu va fi în viața lor pentru întotdeauna. Așadar, ei prețuiesc fiecare moment pe care îl petrec alături de el. Alături de el nu e doar actuala parteneră, ci și fosta sa soție, actrița Demi Moore. Ea „a fost în contact constant cu Bruce și Emma”, actuala parteneră de viață.

Fosta soție, Demi Moore, e alături de el

De asemenea, și Moore stă cât se poate mai mult alături de fostul ei soț. Atunci când nu poate fi alături fizic de actor, ea îl sună zilnic, „să-i audă vocea”. Demi și Emma sunt prietene foarte bune. Ele au petrecut lockdowin-ul pandemic împreună. Iar acum luptă împreună pentru ca Bruce să facă fața bolii cât mai ușor.

Familia își dorește să se bucure de fiecare minut petrecut cu actorul, iar fiicele Tallulah și Scout au distribuit fotografii cu întreaga familie împreună. Bruce s-a căsătorit cu Emma în 2009 și au împreună două fete, Mabel și Evelyn.

Vești triste despre starea sănătății lui Bruce Willis

Actorul a mai avut un mariaj de 13 ani cu Demi Moore. Cei doi au împreună trei fete: Rumer, Tallulah și Scout. La începutul acestui an, familia lui Bruce a dezvăluit că starul se va retrage din actorie din cauza diagnosticului de afazie. „Ca urmare a acestui fapt și cu multă considerație, Bruce se îndepărtează de cariera care a însemnat atât de mult pentru el”, a transmis familia, informează Dailymail. În prezent, boala s-a agravat serios.

„Bruce nu poate spune mare lucru și nu pare să înțeleagă ce i se spune. Așa că Emma a fost cu adevărat vocea și comunicatorul pentru el. Se pare că se îndepărtează din ce în ce mai mult de cel care a fost… iar asta le rupe inima. Fetele nu-și pot imagina Crăciunul fără Bruce”, a mai declarat prietenul apropiat al familiei.

Suersa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre