Simona Ionescu / Redactor Șef

Ultimele vești despre fiul Angelinei Jolie, internat la Terapie intensivă, după un grav accident

Ultimele vești despre fiul Angelinei Jolie, internat la Terapie intensivă, după un grav accident
Pax, fiul adoptat al Angelinei Jolie și al lui Brad Pitt, a ajuns la spital pe 29 iulie, după un accident grav de circulație suferit. La o săptămână distanță, vin vești de la Terapie intensivă. Pe fiul actorilor îl așteaptă un drum lung spre recuperarea integrală.

Vin vești de la Terapie intensivă despre fiul Angelinei Jolie și al lui Brad Pitt. Săptămâna trecută, Pax a suferit un accident grav de circulație, în timp ce se plimba cu bicicleta electrică prin Los Angeles. Momentul s-a petrecut luni, în timp ce Pax conducea pe bulevardul Los Feliz în jurul orei 17:00 pe bicicleta sa electrică când a intrat în spatele unei mașini. 

Situația a fost gravă, căci Pax nu purta cască în momentul producerii accidentului, astfel că s-a lovit foarte tare la cap, iar medicii îl bănuiau de o hemoragie cerebrală la momentul respectiv. Ulterior s-a aflat că fiul actorilor a fost trimis direct la terapie intensivă, iar Angelina Jolie i-a fost alături în permanență. 

Pax a ieșit de la Terapie intensivă, dar nu e vindecat 

Ultimele vești sunt îmbucurătoare, căci se pare că Pax a ieșit de la Terapie intensivă, ceea ce înseamnă că pericolul a trecut. Surse medicale au afirmat însă că Pax a suferit o traumă complexă, astfel că îl așteaptă un drum lung până la recuperarea completă. 

Pax, fiul Angelinei Jolie și al lui Brad Pitt, a ieșit de la terapie intensivă, însă mai are mult până la recuperare

„Pax a fost externat de la Terapie intensivă. A suferit traume complexe și acum începe un drum lung de recuperare și terapie fizică,” a spus o sursă pentru o publicație externă. 

Ceilalți copii ai Angelinei i-au fost și ei alături 

Sursa a adăugat că Pax și Angelina „sunt profund recunoscători pentru acțiunea rapidă și salvatoare a primilor medici care au intervenit și pentru îngrijirea medicală de excepție pe care a primit-o.”

Jolie, în vârstă de 49 de ani, continuă să fie alături de fiul ei, notează sursa, la fel ca și frații lui, care „au venit în vizită și au ajutat,” a spus sursa, care a mai menționat că frații și surorile lui Pax sunt foarte apropiați de acesta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre