Simona Ionescu / Redactor Șef

Ultimii susținători ai lui Johnny Depp din showbiz. Fanii protestează și fac petiție

Ultimii susținători ai lui Johnny Depp din showbiz. Fanii protestează și fac petiție
Soția lui Shane MacGowan, Victoria Mary Clarke, a vorbit în sprijinul lui Johnny Depp după ce actorul a pierdut procesul de calomnie împotriva ziarului The Sun, fiind numit „bătăușul de nevastă”.

Jurnalistul irlandez (în vârstă de 54 de ani), care s-a căsătorit în 2018 cu cântăreața (în vârstă de 62 de ani), susține că vedeta filmului Piraților din Caraibe este un „suflet blând” și o „forță de compasiune” într-o serie de postări sincere pe Instagram.

Johnny Depp, în vârstă de 57 de ani, a luat măsuri legale după ce publicația l-a etichetat drept „bătăuș de nevastă”, în ceea ce privește căsnicia amară și de scurtă durată cu actrița Amber Heard, dar cererea sa a fost respinsă de către Înalta Curte. În urma verdictului, vedeta de la Hollywood a fost rugată să renunțe la rolul său de Gellart Grindewald în blockbusterul serialului Fantastic Beasts al lui JK Rowling.

Johnny Depp „iartă și își păstrează inima deschisă”

Cu toate acestea, Depp a regizat un film despre legenda The Pogues, intitulat Crock of Gold – A Few Rounds cu Shane MacGowan, care va fi lansat la sfârșitul acestei luni. Astăzi, mii de oameni au semnat o petiție prin care cer ca actorul să fie reintegrat în franciză.

Scriind despre Depp pe Instagram la începutul acestei săptămâni, doamna Clarke a spus că nu cunoaște pe nimeni altcineva care să fie „atât de respectuos față de alte ființe umane”. Doamna Clarke și soțul ei au fost vocali în sprijinul actorului pe tot parcursul procesului.

„El iartă și își păstrează inima deschisă și este plin de atât de multă compasiune, de bun umor și de răbdare și loialitate, iubește să creeze lucrări frumoase și iubește să aducă bucurie în viețile oamenilor în felul în care își trăiește viața. El nu este un sfânt, este o ființă umană, dar este un suflet blând și mă simt extrem de recunoscătoare pentru că îi sunt prietenă, pentru că este atât de încurajator să îl am în preajmă. Am încredere că va trece peste provocările sale actuale și că se va ridica deasupra lor și va continua să fie o forță pentru compasiune, bucurie și creativitate în această lume”, a scris doamna Clarke pe Instagram.

Depp și MacGowan sunt prieteni apropiați de peste 30 de ani. El a vorbit recent despre momentul în care s-au întâlnit, recunoscând că: „Există momente în viață când știi că acest lucru se va întâmpla o singură dată și doar o singură dată, când vei avea ocazia să petreci timpul cu măreție”.

Ziua neagră a lui Bodi. S-a plimbat în dubă cu mascații, a primit cătușe și face nani în arestul din Craiova

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre