Bodi a fost reţinut pentru 24 de ore de procurori, iar pe numele său va fi făcută o propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, care până joi seara se va lua în discuție de către o instanță din Craiova.

În biroul procurorului este audiat acum (miercuri seara, 11 nov.) Adrian Tâmplaru, un apropiat al lui Alex Bodi. Despre el se spune că este unul dintre liderii lumii interlope din Sibiu. Cei doi au o relație foarte apropiată, Tâmplaru fiind nașul de cununie al lui Bodi, care a mai fost căsătorit de două ori și are două fetițe. Probabil că și el va ieși cu cătușe la mâini și va face nani în arestul poliției.

Purtătorul de cuvânt al DIICOT, Mihaela Porime, a confirmat reținerea suspectului Alex Bodi, precum și faptul că acesta va fi prezentat joi în faţa magistraţilor de la Tribunalul Dolj cu propunerea de arestare preventivă, fiind acuzat de procurori că este unul dintre liderii unei grupări de proxeneţi.

„Este un dosar extrem de greu. Fetele racolate erau umilite în ultimul hal”, au declarat surse din cadrul anchetei, la care polițiștii și procurorii lucrează de mult timp.

Nu avem informații oficiale că acest dosar are legătură cu rețeaua din cazul Caracal, dar nu este exclus.

Conform comunicatului oficial al DIICOT, „s-a stabilit, în esenţă că, la scurt timp după destructurarea unei grupări conduse de membru marcant al lumii interlope(grupare specializată în traficul de persoane şi proxenetism), suspectul în cauză (unul dintre locotenenţii persoanei mai sus menţionate), în timp ce se afla deţinut într-un penitenciar, în perioada 2008 – 2011, împreună cu alţi trei deţinuţi au folosit reţelele sociale în scopul recrutării unor tinere care practicau prostituţia şi, inducându-le în eroare, fie cu promisiunea unui viitor comun (metoda loverboy), fie cu identificarea unui loc de muncă avantajos, respectiv profitând de starea lor de vulnerabilitate (situaţie materială precară, naivitate, lipsă de educaţie – factori determinanţi pentru respectivele tinere în alegerea practicării prostituţiei), le-au convins să se prostitueze în beneficiul lor.”

De asemenea, anchetatorii spun că „gruparea infracțională a racolat alți 12 suspecți, împreună cu care au recrutat și alte victime, le-au transportat și adăpostit în Occident (Italia, Spania, Marea Britanie, Cehia, Elveția, Austria) și le-au constrâns să practice prostituția în favoarea lor, în diverse cluburi de noapte.

Bianca Drăgușanu a declarat public că nu știe nimic. Este deja despărțită de Alex Bodi, iar locul ei în așternuturile de mătase l-a luat o ucrainiancă, Daria.

Bianca Drăgușanu a decis: își ține gura și stă departe de problemle lui Alex Bodi

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri