Simona Ionescu / Redactor Șef

Un alt cântăreț cunoscut a rămas pieton. Prins cu droguri, s-a ales și cu dosar penal

Un alt cântăreț cunoscut a rămas pieton. Prins cu droguri, s-a ales și cu dosar penal
Oamenii legii nu iartă pe nimeni. Indiferent de clasa socială din care faceți parte, dacă sunteți prinși drogați la volan, trageți consecințele. Un alt cântăreț a rămas acum fără permis, dar cu dosar penal.

Câștigătorul concursului de talente „The four”, Vlad Musta, plătește acum pentru faptul că a fost prins drogat la volan. I s-a făcut dosar penal și va răspunde în fața legii.

Potrivit informațiilor oferite de autorități, Vlad Musta a fost oprit la sfârșitul săptămânii trecute de agenții Serviciului Poliției Rutiere Ilfov. Polițiștii au făcut un filtru, în Voluntari, în zona Pipera, iar Vlad Musta a fost prins în neregulă. Pentru început, acesta a fost testat pentru alcoolemie, dar rezultatul la aparatul alcooltest a fost zero.

Avea în organism substanțe interzise

Nu la fel de bine a fost când Vlad Musta a fost testat cu DrugTest-ul. Situația s-a schimbat radical, pentru că s-a constatat că tânărul consumase substanțe interzise.

Potrivit informațiilor oferite de Gândul, artistul a rămas fără permis și a fost transportat cu mașina Poliției Rutiere la sediul Institutului Național de Medicină Legală unde i-au fost recoltate probe biologice. Din nefericire pentru el, acum are și dosar penal. Printre șoferii opriți la filtrul făcut de oamenii legii s-a numărat și președintele Federației Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu.

Vlad Musta a fost prins drogat la volan

Cine e Vlad Musta

Tânărul Vlad Musta a devenit cunoscut românilor după ce a câștigat competiția „The four”, iar în 2019 a lansat single-ul de debut, „Bilete doar dus”. A urmat piesa „Control”, urmată de „Baie de benzină”, catalogată de el drept o melodie îndrăzneață.

Poliția Rutieră  face controale pe bandă rulantă

Polițiștii au intensificat controalele, iar șoferii care sunt prinși sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise nu sunt iertați. Oamenii legii sunt mult mai atenți la ce se întâmplă în trafic după nenorocirea care a avut loc la 2 Mai, când Vlad Pascu, un tânăr de 19 ani a intrat cu mașina într-un grup de tineri, omorând două persoane.

Tânărul avea probleme cu drogurile de câțiva ani, conducea mașini scumpe și le-a declarat polițiștilor că în momentul impactului a crezut că a lovit un animal…

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre