Simona Ionescu / Redactor Șef

Un celebru actor din serialul „Adela” a dat inelul de logodnă. Fosta iubită o să sufere enorm

Un celebru actor din serialul „Adela” a dat inelul de logodnă. Fosta iubită o să sufere enorm
Bat clopote de nuntă în showbizz-ul românesc. Doi actori care fac deliciul telespectatorilor din serialul Adela trec la alt nivel al relației.

Nu ratează nici o ocazie să le arate tuturor cât de mult se iubesc și se pare că urmează o cerere în căsătorie.

Un celebru actor din serialul „Adela” a dat inelul de logodnă. Fosta iubită o să sufere enorm

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au format ani buni un cuplu formidabil și toată lumea se aștepta să-i vadă în fața altarului. Din nefericire pentru fanii lor nu a fost deloc așa, cei doi găsindu-și fericirea în brațele altor persoane. După ce și-a lins rănile, Vlad Gherman s-a îndrăgostit de Oana Moșneagu și se pare că nunta bate la ușă.

Recent, actorul a mărturisit că se gândește tot mai mult să o ceară în căsătorie. El le-a spus acest lucru prietenilor din online, după ce a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri. „Te-ai gândit să o ceri pe Oana de soție?”, a fost întrebat de unul dintre prietenii din online. Răspunsul lui a venit imediat: „Cum aș putea să nu?”.

S-a primit și un inel

Recent, cei doi au fost împreună la un eveniment organizat de un brand de bijuterii, iar actrița s-a bucurat pentru că Vlad i-a pus pe deget un superb inel cu safir. Ca momentul să fie și mai romantic, pe fundal se auzea melodia celebrului cântăreț Bruno Mars, Marry Me.

Cu cine se iubește Cristina Ciobănașu

Nici Cristina n-a stat degeaba, și-a găsit un iubit pe măsură și mai scapă din când în când o fotografie cu acesta. Actrița a fost foarte sinceră și atunci când Alex a apărut în viața ei, i-a confirmat lui Vlad Gherman. “N-a fost un moment ușor pentru nimeni. Pur și simplu a fost o chestie fair, pe care ea a simțit să o facă.

Am apreciat gestul pe care l-a făcut și faptul că a vrut să îmi spună lucrul ăsta. Ea și-a asumat anumite riscuri. Știa de la început că poate să fie văzută, că poate să scrie prin presă. Și-a asumat lucrurile astea și s-a dus cu capul înainte”, a povestit Vlad Gherman cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre