Simona Ionescu / Redactor Șef

Un celebru comediant, cunoscut pentru dresajul câinilor, a murit într-un accident stupid. Familia e consternată

Un celebru comediant, cunoscut pentru dresajul câinilor, a murit într-un accident stupid. Familia e consternată
Tony Knight, un comediant din Marea Britanie, a murit după un „accident teribil” și stupid cu o creangă de copac. Artistul, mare iubitor de câini, avea 54 de ani. Familia e consternată de ceea ce s-a întâmplat.

Comediantul Tony Knight a murit la 54 de ani după un accident „teribil” în care a fost implicată o creangă de copac căzută. Familia vedetei este pur și simplu devastată.

„Suntem mai mult decât devastați că viața sa a fost luată de un accident ciudat … un accident pe care noi toți încă încercăm să-l înțelegem”, a declarat familia sa.

A fost lovit de o creangă mare de copac

Potrivit unei pagini GoFoundMe create de unul dintre membrii familiei sale, accidentul tragic s-a produs pe 7 iunie. Knight a fost „ucis tragic” după ce a fost lovit de o creangă mare de copac în timp ce participa la festivalul Rock&Cars din Lavaur, Franța. Se pare că, la momentul accidentului, Knight se îndrepta spre sudul Franței, unde prietenii și familia sa îi așteptau „întoarcerea anuală”.

„Era în formă, sănătos, fericit și avea totul pentru el”

„Tony fusese în Franța cu doar câteva zile înainte de a-și pierde viața, participând la un festival cu prietenul său Pascall, și nu a mai ajuns acasă. Avea doar 54 de ani și trăia clipele vieții lui. Era în formă, sănătos, fericit și avea totul pentru el. Era carismatic, amuzant, pasional și foarte iubit de Hayley partenera sa, de familia sa și de prietenii săi din întreaga lume”, se arată în mesaj.

Alți patru participanți la festival au fost răniți

Comediantul Tony Knight a murit după un accident teribil, fiind lovit de o creangă

La momentul decesului său, un post de presă francez a raportat că două crengi au căzut dintr-un copac mare și l-au ucis pe Knight. Alți patru participanți la festival au fost răniți. Când s-a produs accidentul, nu au existat semne de vânt sau furtună.

„Mulți martori prezenți la ora 18.00 povestesc despre sunetul crengilor care se crăpau și țipetele și apoi sosirea ajutoarelor. Mulți spun că au fost șocați că au asistat la această scenă, iar unii explică faptul că au stat la locul accidentului cu câteva minute înainte”, a relatat publicația.

Knight a fost singurul care nu a supraviețuit.

Comediantul iubea foarte mult câinii

Pagina GoFundMe a făcut referire și la marea pasiune a comediantului pentru câini, punctând și faptul că acesta ajuta oameni din „întreaga lume”. Pe lângă activitatea de actor, acesta era cunoscut și pentru dresajul câinilor cu probleme de comportament și apărea frecvent la radio și televiziune și ținea cursuri.

Knight era programat să facă un turneu în Australia și Marea Britanie pentru a-și prezenta spectacolul de stand-up „Mad Dogs and an Englishman”.  „Suntem mai mult decât devastați că viața lui a fost luată de un accident ciudat … un accident pe care noi toți încă încercăm să-l înțelegem”, a adăugat familia.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre