Simona Ionescu / Redactor Șef

Un celebru comediant de la Hollywood este din nou tătic! Ce nume ciudat are bebelușul?

Un celebru comediant de la Hollywood este din nou tătic! Ce nume ciudat are bebelușul?
Eniko Hart a născut al doilea copil alături de comediantul Kevin Hart. Actorul în vârstă de de 36 de ani a anunțat fericita veste pe rețelele de socializare după ce și-a întâmpinat frumoasa fetiță.

Ce nume neobișnuit are bebelușa?

Soția celebrului actor și comediant de la Hollywood a distribuit pe Instagram o fotografie cu prețioasa sa fiică și a dezvăluit numele ei neobișnuit.

Cei doi, care s-au căsătorit în 2016, au deja un fiu pe nume Kenzo (în vârstă de doi ani) și au numit-o pe fiica lor nou-născută „un pic de cer trimis pe pământ” într-o postare emoționantă pe rețelele de socializare. Kevin Hart are doi copii, Heaven (în vârstă de 15 ani0 și Hendrix (în vârstă de 12 ani) dintr-o căsătorie anterioară.

Eniko și-a născut fetița marți și a scris pe Instagram: „Mulțumită, recunoscătoare și a binecuvântată pentru un pic de cer trimis pe pământ. Bine ai venit pe lume, fetiță .. nu te puteam iubi mai mult .. Kaori Mai Hart 9.29.20”.

Eniko a dezvăluit anterior sexul bebelușului în mai, scriind pe rețelele de socializare: „OH BABY, este o doamnă mică??? Visele chiar se împlinesc și suntem plini de atât de multă VESELIE! Fetița este deja iubită în atât de multe feluri .. și suntem atât de nerăbdători să o întâlnim. Xoxo”.

Comediantul are doi copii dintr-o căsătorie anterioară

Kevin Hart este, de asemenea, mândru tată al fiului Hendrix (în vârstă de 11 ani) și al fiicei Heaven (în vârstă de 14 ani), pe care i i-a dăruit fosta soție Torra Hart.

View this post on Instagram

Soon to be a family of 6…. #Harts

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real) on

De când el și fosta sa soție au divorțat în 2010, vedeta din „Jumanji: Welcome to the Jungle” a păstrat custodia parțială a copiilor săi și continuă să aibă o relație strânsă cu ei. El îi prezintă adesea pe rețelele de socializare și vorbește despre ei în timpul show-urilor sale stand-up.

„Copii mei înțeleg ce face tatăl lor pentru a-și câștiga existența și amândoi adoră comedia. Fiica mea vrea să-mi urmeze de fapt cariera și să fie actriță comică. Așteptă cu nerăbdare momentul în care va termina școala. Iar fiului meu îi place să râdă. Amândoi m-au urmărit pe furiș de mai multe ori în timp ce eram în turneu, ceea ce este foarte amuzant pentru mine. Dar, știi, nimic nu este vreodată rău intenționat. Important este că se distrează”, a povestit actorul.

Sursă foto: Instagram

Syda, fostul soţ al Elenei Băsescu, a semnat actele cu turcoaica Sheila

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre