Simona Ionescu / Redactor Șef

Un celebru jurat de la „Te cunosc de undeva” a divorțat. Din cauza durerii provocată de despărțire, a ajuns la psiholog

Un celebru jurat de la „Te cunosc de undeva” a divorțat. Din cauza durerii provocată de despărțire, a ajuns la psiholog
17 ani au stat împreună, dar toată povestea de iubire s-a terminat. Un actor celebru, fost jurat la emisiunea „Te cunosc de undeva” a dat primele detalii.

Nu s-a gândit niciodată că se va ajunge în această situație, dar căile iubirii sunt încurcate. Situația nu e deloc simplă pentru vedeta, care a suferit enorm.

Fostul jurat de la „Te cunosc de undeva”, actorul Andrei Aradits și soția sa și-au spus adio, după un mariaj care a durat 17 ani. Actele au fost depuse anul trecut în luna septembrie, dar prima înfățișare are loc zilele acestea la tribunal. Cei doi nu s-au mai văzut de atunci, pentru că fosta soție a lui Aradits a plecat în India, iar el a rămas în România cu băiatul.

Andrei Aradits și soția

Despre motivul despărțirii, actorul nu a dat multe detalii, dar a mărturisit că cei doi au început să se înstrăineze din ce în ce mai mult după ce femeia a plecat în interes de serviciu în altă țară.

Băiatul suferă enorm după divorț

Atât Andrei, cât și fiul său trec prin moment grele, iar cel mai mult suferă după despărțire Eric. Situația e cu atât mai complicată cu cât anul acesta este unul cu multe încercări pentru fiul actorului, care urmează să termine clasa a XII-a și să-și dea bacalaureatul.

„Eric a fost nasol o perioadă”

„Am divorțat. E în India de vreo 6 luni de zile, face yoga. Doar eu cu el suntem. Eric a fost nasol o perioadă. Și mie îmi pare rău. Voiam să-ți zic o chestie amuzantă pe treaba asta. Am depus actele de divorț în septembrie și termenul s-a dat abia acum. Voiam să termin chestia asta, dacă tot am început și asta era direcția… (…)

Cred că dacă lucrurile se termină, e bine să le lași să se termine frumos, cauterizat și civilizat. Dacă vom reuși asta, rămâne de văzut”, a povestit Aradits invitat în podcastul „Vorba lui Jorge”. Andrei spune că pentru a-și rezolva problemele a ajuns chiar și la psiholog, pentru că vroia să înțeleagă ce se întâmplă cu viața lui.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre