Simona Ionescu / Redactor Șef

Un celebru prezentator se întoarce pe sticlă cu forțe proaspete. Iată mesajul transmis!

Un celebru prezentator se întoarce pe sticlă cu forțe proaspete. Iată mesajul transmis!
A fost și rămâne unul dintre cei mai talentați și cu vino-ncoa prezentatori ai României. După o periodă în care s-a retras din fața camerelor de luat vederi, acesta se întoarce. A trimis și un mesaj.

A făcut furori cu emisiunea „Din dragoste”, a prezentat mai multe jurnale de știri, a jucat chiar și într-un film. După o perioadă în care a stat în umbră, prezentatorul Mircea Radu se întoarce. Iată ce mesaj a trimis și ce pune la cale.

Mircea Radu a bătut palma cu șefii postului Metropola TV și a transmis, din Paris, un mesaj prin care și-a anunțat întoarcerea. E vorba de o emisiune intitulată ”Noi, românii”, care a fost filmată în alte țări și va putea fi văzută în această toamnă. „Salutare, prieteni! O vreme foarte bună pentru filmare, aici, în Paris. Am ales o terasă mai retrasă pentru că am de făcut un anunț important. M-am întors în televiziune, am semnat cu Metropola TV.

Mircea Radu revine cu forțe proaspete

„Deja am filmat câteva episoade în Germania, Olanda, Belgia și Franța„

Emisiunea pe care o prezint se numește „Noi, românii” și deja am filmat câteva episoade în Germania, Olanda, Belgia, Franța. Premiera emisiunii va avea loc la mijlocul luni septembrie. Ce a fost mult a trecut, mai este foarte puțin. De mâine, pe canalele mele de social media, dar și pe canalele de social media ale televiziunii Metropola TV am să vă dau amănunte despre această emisiune.”, a spus Mircea Radu.

„Doamna și vagabondul”

„Doamna și vagabondul”

Cu două luni în urmă, Mircea Radu și-a bucurat fanii după ce a postat o fotografie nouă cu soția sa. Prezentatorul preferă să-și țină viața personală cât mai departe de ochii curioșilor, de aceea internauții au fost extrem de încântați. Mai ales că Mircea a pus și un comentariu simpatic: „Doamna și vagabondul”. Raluca, soția lui Mircea Radu este cu 20 de ani mai tânără decât prezentatorul, este medic și a reușit să-l facă pe acesta să vadă viața cu alți ochi.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre