Simona Ionescu / Redactor Șef

Un client a făcut un mișto crunt de banca aleasă să-i țină banii. Textul lui și reacția bancii

Un client a făcut un mișto crunt de banca aleasă să-i țină banii. Textul lui și reacția bancii
Un client al Băncii Transilvania a pretins și el să-și scoată bani din cont. Funcționara băncii l-a pus să-i dea explicații aberante.

Drept pentru care, clientul Goga Alin ce nu a putut beneficia de economiile lui a postat pe o rețea de socializare textul din maiul pe care l-a trimis pe adresa băncii. Bășcălie cruntă a făcut omul, nervos, dar plin de umor pentru o situație autentică.

Citiți textul clientului Alin Goga, jurist și fost director la CNAIR (Compania Națională de Autostrăzi), din documentul care a fost postat pe Facebook, iar apoi veți parcurge și răspunsul Băncii Transilvania, care a reacționat corect, venind cu explicații și cu scuzele de rigoare.

Extrem de prompt, Banca Transilvania a reacționat și a făcut public răspunsul său la situația creată, atât pe site-ul propriu, cât și pe pagina de Facebook a bancii. De vină este un angajat cu capul în nori.

Reacția băncii

„În cursul zilei de 22 iulie, informaţiile primite pe email de la un client al băncii au ajuns în social media. Din primele indicii, un angajat al băncii a generat incidentul, din neglijenţă.

Ca bancă, ne pare rău pentru această eroare și ne cerem scuze pentru greșeala colegului nostru. Este un caz izolat și nu reflectă standardele de siguranţă şi confidenţialitate ale băncii. Incidentul nu ne caracterizează.

Suntem foarte atenți la confidențialitatea și siguranța datelor. Investim continuu în infrastructură și training pentru a menține cele mai ridicate standarde de siguranță și profesionalism, precum și dimensiunea umană a serviciilor noastre.

 Ne asumăm public să luăm măsurile care se vor impune și conlucrăm activ cu instituțiile abilitate.

Ne cerem scuze în primul rând clientului nostru”.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre