Simona Ionescu / Redactor Șef

Un doctor rupe tăcerea despre înfiorătoarea crimă de la Timișoara. Verișoara studentei e disperată

Un doctor rupe tăcerea despre înfiorătoarea crimă de la Timișoara. Verișoara studentei e disperată
Frumoasă, stilată, deșteaptă și mai presus de toate, foarte blândă. Așa au descris-o colegii pe studenta la medicină care a fost ucisă cu sânge rece de Mirel Dragomir și el, tot student la aceeași facultate. Un medic trage un semnal de alarmă despre această nenorocire, verișoara tinerei e distrusă.

Milena Slovenski, medic specialist cardiologie la Centrul Medical Tasimed, a postat un mesaj pe contul de socializare privind modul în care Andreea, studenta de la Timișoara a fost omorâtă.

Andreea a plătit cu viața decizia de se despărți de un tânăr, și el student tot la medicină care se îndrăgostise de ea, dar despre care, ultimele informații din cercul de apropiați sunt că fata nu i-ar fi devenit iubită. Se cunoșteau doar de patru luni, Andreea fiind prietenă cu sora tânărului. Bărbatul nu a putut suporta ideea că e respins și a atacat-o în apartamentul ei. Studenta s-a luptat cu toată forța pentru a scăpa din mâinile criminalului și, pentru a scăpa, a smuls chiar și clanța de la ușă pe care el o încuiase. Dar tânărul a fost mai puternic și i-a străpuns trupul firav cu zeci de lovituri de cuțit.

A făcut o obsesie pentru fată

Specialiștii, șocați și ei de ce a putut să facă tânărul student la medicină, dar și la teologie cred că acesta ar fi făcut o adevărată obsesie pentru fosta Miss Boboc. O considera doar un simplu obiect și nu concepea ca el să fie părăsit. „O socotea ca pe propria lui marfă. Loviturile sunt atât de multe pentru că el nu poate să conceapă că o pierde şi în asemenea cazuri să ştiţi că loveşte până oboseşte”, este de părere psihologul criminalist Tudorel Butoi. Studentul este acuzat de omor și arestat pentru o perioadă de 30 de zile.

Andreea, studenta ucisă la Timișoara

„Probabil nu știa să recunoască pericolul, să fie mieroasă astfel încât să nu ia bătaie”

Îngrozită de această crimă, medicul Milena Slovenski, specialist cardiologie la Centrul Medical Tasimed a postat pe contul său de socializare un mesaj tulburător. „Edit: 30 de lovituri de cuțit, 28 la nivelul gâtului, ea s-a luptat până în ultimul moment. Trăia o frumoasă poveste de dragoste. Criminalul studentei la Medicină este single! Probabil acesta este motivul pentru care fata/femeia aflată la începutul călătoriei numită “cum să nu mori ca femeie în societatea noastră”, a trebuit să moară.

Colegii Andreei au venit în fața IML Timișoara

„Tot ceea ce este și tot ceea ce a învățat, s-a șters cu 30 de lovituri de cuțit, 28 la nivelul gâtului”

Probabil nu știa să recunoască pericolul, nu știa să fie mieroasă astfel încât să nu ia bătaie, nu știa că nu te desparți așa, pur și simplu, de un bărbat. Dacă se enervează? Cum să fie el, student la Medicină și la Teologie, single? El care este 20 de clase peste ea? Ca doar face 2 facultăți, nu? Vindecător de trup și de suflet! E single.

Andreea, studenta ucisă, a fost Miss Boboc

Am aflat că femeia omorâtă de un student la Medicină și Teologie, a avut o prezentare de caz vineri, la Semiologie, materia pe care o predau și eu. Vineri. Ea va rata seminarul din “Gastro”, va avea multe absențe și restanțe. Toate absențele și toate restanțele. Tot ceea ce este și tot ceea ce a învățat, s-a șters cu 30 de lovituri de cuțit, 28 la nivelul gâtului.

„Are 23 ani…la 30 probabil își va relua viața. Cât 3 concedii de maternitate”

Iar acum ea este și va fi mereu “absentă”. Pentru ca gunoiul e “single”. Și nu îi place. E ok, după câțiva, nu mulți, ani de închisoare nu va mai fi single. Va avea iubite și poate soție, vreo 2 copii… poate chiar o fetiță. Poate va termina Medicina și Teologia și ne va călăuzi sufletul și ne va îngriji trupul.

Pentru ca la urmă urmei a greși e omenește, nu? Aștept cu ardoare să văd cat consideră “legea” ca acest gunoi ar trebui să facă închisoare. Are 23 ani…la 30 probabil își va relua viața. Cât 3 concedii de maternitate. Nici măcar nu pierde așa mult”, a fost mesajul doctoriței.

El este criminalul care a ucis-o cu sânge rece

Tatăl studentei le-a cerut iertare colegilor, dacă Andreea le-a greșit cu ceva…

Părinții Andreei au ajuns la IML Timișoara pentru a-și luat fiica acasă. Au fost așteptați de colegii tinerei, care vor rămâne multă vreme traumatizați de ce s-a întâmplat cu prietena lor. Cu ochii înecați în lacrimi bărbatul le-a cerut iertare tinerilor, dacă Andreea le-a greșit cu ceva în viață…

Devastat de durere, bărbatul a povestit că a fost sunat de Andreea înainte cu o oră de nenorocire, care i-a spus că își pregătește bagajele să meargă acasă. Tatăl a încercat după o perioadă să ia legătura cu ea, nu i-a răspuns și atunci a avut o presimțire cruntă. Bărbatul s-a urcat imediat în mașină și a pornit dinspre Gorj spre Timișoara.

Tatăl Andreea, alături de colegii tinerei, la IML Timișoara

„Orice pedeapsă ar lua, pe mine nu mă încălzește cu nimic”

Tatăl știa de la Andreea despre acel băiat, dar nu că ar și fi avut o relație atât de apropiată ca să o numească iubire. Niciodată nu s-ar fi gândit că urmează o asemenea nenorocire. În ziua când o aștepta pe Andreea acasă, tatăl a simțit că ceva nu e în regulă fiindcă fata nu-i răspundea la telefon.

„Eram sigur că ceva nu e în regulă. Mă anunţa de fiecare dată orice, ce paşi făcea. Mă sunase că vine acasă cu microbuzul. (…) Probabil, el a dezvoltat o obsesie. Am înţeles că el voia şi ea a zis că o să îi spună că nu voia să aibă o relaţie cu el. Indiferent, pe Andreea nu o mai învie. Orice pedeapsă ar lua, pe mine nu mă încălzeşte cu nimic”, a mai spus tatăl distrus de durere.

„Nu îmi vine să cred ce se întâmplă. Parcă e un vis urât din care vreau să mă trezesc”

Ionela Mădălina, verișoara Andreei, nu își poate reveni după vestea primită și a postat la rândul său un mesaj pe contul de socializare în care o plânge pe cea care i-a fost ca o soră. „De ceeee? De ce, Doamne? Tocmai ea, văruța mea, scumpa mea (sora mea).

Andreea și verișoara sa, șocată de vestea primită

Nu îmi vine să cred ce se întâmplă. Parcă e un vis urât din care vreau să mă trezesc și să continuăm viața pe care o aveam înainte. Stau la tine acasă și tot aștept să vii să stăm de vorbă cum stăteam noi amândouă înainte, eram de nedespărțit. Nu te mai găsesc pe niciunde, îmi lipsești enorm.

„Fată cu un suflet atât de bun, atât de credincioasă, de ce tocmai pe tine?”

„În momentul asta sunt supărată pe Dumnezeu de ce te-a ales tocmai pe tine sa te ia la El, fată cu un suflet atât de bun, atât de credincioasă, de ce tocmai pe tine? De la vârsta asta, de ce te-a luat atât de chinuită, de ce? De ce? De ce? Am atâtea întrebări dar nu primesc niciun răspuns. Nu pot să accept situația, nu îmi vine să cred… Vei rămâne mereu în inima mea și te voi iubi mereu văruța mea dragă”, au fost cuvintele pline de durere ale Ionelei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre