Simona Ionescu / Redactor Șef

Un fals comando a intrat în acțiune și a furat mirele. Petrecerea burlacilor s-a terminat cu acuzații

Un fals comando a intrat în acțiune și a furat mirele. Petrecerea burlacilor s-a terminat cu acuzații
O petrecere a burlacilor din Arezzo, Italia, s-a terminat cum nu se poate mai rău. Șase persoane au intrat la o petrecere a burlacilor și s-au prefăcut că îl răpesc pe mire.

Șase persoane au făcut o farsă la o petrecere a burlacilor și l-au răpit pe mire. Vecinii s-au speriat și au chemat poliția.

La sfârșitul lunii trecute, locuitorii din Arezzo, Italia, au avut parte de un eveniment ieșit din comun. Un fals comando, format  din șase prieteni al mirelui, au venit la petrecerea burlacilor, deghizați și cu arme de foc false, care de fapt erau arme de softair, dar și de jucărie. Prezența lor i-a alarmat însă pe vecini și a declanșat intervenția poliției. Șase dintre ei au fost acuzați.

Ce au vrut cei șase prieteni

Scopul era să îl surprindă pe mire, fără să știe nimic, și să îl ia cu ei. Ceva, însă, a mers prost. Mai multe persoane au observat prezența grupului de bărbați cu cagule și arme în mână care se mișcau prin zonă, o stradă aglomerată din Arezzo. Persoanele s-au alarmat și a decis să raporteze situația la poliție. Alarma a fost dată în jurul orei 10.00, când la poliție au sosit mai multe rapoarte care indicau același lucru, și anume o bandă înarmată și un tânăr „încătușat”.

Au fost chemați și carabinierii

Oamenii s-au temut că ar fi vorba de hoți

Cei care i-au văzut pe bărbații cu cagule s-au temut că ar putea fi vorba de fapt de hoți în acțiune, deoarece în zonă se află și bănci și birouri. „Sunt oameni înarmați care au răpit o persoană”, explicau apelurile telefonice alarmate ale locuitorilor, care nu știau de farsă, la centralele telefonice ale sediului poliției. În scurt timp, mai multe mașini de poliție au ajuns la fața locului. De asemenea, au fost chemați în ajutor și carabinierii.

O glumă pe seama mirelui

Cu toate acestea, când primii ofițeri au ajuns la fața locului, lângă locuința mirelui, neînțelegerea a fost imediat clarificată. Grupul de tineri în vârstă de 30 de ani, toți din Arezzo și pasionați de softair, au pus în scenă falsa răpire ca o glumă pe seama mirelui neștiutor. Justificarea tinerilor nu a împiedicat însă să fie reclamați la autoritățile judiciare pentru infracțiunea de alarmare.

Grupul de tineri și-a petrecut restul dimineții la secția de poliție pentru identificare și pentru a explica gestul, fiind nevoiți chiar să renunțe la armele de softair, reținute de poliție pentru verificări suplimentare. Mirele, însă, care nu era la curent cu farsa, a fost scos basma curată.

Sursă foto: www.fanpage.it

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre