Simona Ionescu / Redactor Șef

Un fost ministru, în stare gravă. Fiul vine din Franța ca să-l vadă

Un fost ministru, în stare gravă. Fiul vine din Franța ca să-l vadă
Un fost ministru și totodată actor este internat la Spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală, după ce a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Conform informațiilor, actorul se pare că este la terapie intensivă în acest moment, iar starea lui este una foarte gravă.

Bogdan Stanoevici se află în stare gravă la spital, după ce recent a fost confirmat cu noul coronavirus. Acesta se declarase împotriva purtării măştii de protecţie, spunând că a făcut lunar teste anti-COVID, iar toate au ieşit negative. ”Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”, spunea Bogdan Stanoevici la începutul lunii noiembrie. 

Actorul a fost însă confirmat recent ca fiind pozitiv cu noul coronavirus și a fost internat la Spitalul Sfântul Pantelimon din București, unde s-a tratat, dar se pare că starea acestuia s-a agravat sâmbată seară.

Fiul acestuia a venit din Franța să-și vadă tatăl 

Sursa foto: Facebook

Actorul se tratase de coronavirus în spital, însă acesta a luat infecții nosocomiale care i-au agravat starea, astfel că acum se află în comă la terapie intensivă: “Bogdan Stanoevici se află la ATI, intubat, la Spitalul Sfântul Pantelimon. Ieri a fost intubat, se simțea rău de mai bine de două săptămâni și acum se află în stare destul de gravă, dar medicii fac tot ceea ce le sta în putință pentru a-l vindeca”, au declarat surse din spital. 

Informația a fost confirmată astăzi și de către senatoarea Diana Șoșoacă, ce a mai spus de asemenea că fiul actorului a venit deja din Franța de urgență și speră să-și poată vedea tatăl: “Unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, Bogdan Stanoevici, se află în comă de aseară. A luat o infecție nosocomială… Copilul lui a venit deja din Franța. Deja mor prea mulți oameni în spitale, prea mulți oameni sunt în comă și nu ar trebui să fie”, a declarat aceasta la România TV.

Cine este Bodgan Stanoevici

Bogdan-Dragoș-Aureliu Marian-Stanoevici s-a născut în București, în data de 22 ianuarie 1958. A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale din Capitală. În mai 1989 s-a stabilit în Franța, prin căsătorie, dar s-a întors în România după 22 de ani, în anul 2011. În perioada 5 martie-17 decembrie 2014 a ocupat funcția de ministru pentru Românii de Pretutindeni, în Guvernul condus de Victor Ponta. În data de 17 ianuarie 2015, premierul Victor Ponta l-a numit pe Bogdan Stanoevici secretar de stat la Ministerul Culturii, funcție deținută până la 29 decembrie 2015, conform Agerpres. În februarie 2020 a fost demis din funcția de manager al Circului Metropolitan Bucureşti. Legat de cinematografie, în dreptul numelui său sunt trecute următoarele titluri: „Cel ales” (2015), „Portretul luptătorului la tinerețe” (2010), „Boeing, Boeing” (2013), Tridentul nu răspunde (1980).

Vești proaste pentru românii care călătoresc în Marea Britanie și Gibraltar. Ce se întâmplă de la 1 Ianuarie 2021

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre