Simona Ionescu / Redactor Șef

Un fost polițist a făcut o demonstrație șoc pentru șoferii din România. Te alegi cu dosar penal total nevinovat- Video

Un fost polițist a făcut o demonstrație șoc pentru șoferii din România. Te alegi cu dosar penal total nevinovat- Video
Viorel Teacă, polițist de meserie, a lăsat uniforma și a devenit star pe TikTok. Bărbatul a postat un video interesant pentru șoferi în care le spune ce se poate întâmpla dacă îi prinde poliția... parfumați.

Fost polițist, Viorel Teacă a devenit un adevărat star pe TikTok. Acesta le-a spus șoferilor din România ce pot păți dacă își dau cu parfum și se urcă la volan și a făcut și un experiment.

„Ce se întâmplă dacă te oprește poliția și te pune să sufli în alcool test? Nu mare lucru, dar dacă înainte să te urci la volan îți dai cu spray sau cu parfum să miroși frumos există riscul să iasă acesta în alcool test.

Cel puțin asta m-a spus un prieten care a zis: Viorel, am pierdut permisul și mi-a ieșit 0,07 în alcooltest. Pentru că mi-am dat cu spray în mașină, eu nu consum alcool de ani de zile. Și m-a rugat să fac și eu acest experiment. Am geamurile închise și prima dată voi sufla să vedeți că nu am consumat alcool. Este 00, se vede”, a început Viorel Teacă experimentul.

„În momentul în care dați cu spray în mașină, există vapori de alcool”

@norristk7

♬ sunet original – Viorel Teaca

„Acum voi da cu parfum, mă dau cu două feluri pentru că nu știu care dintre ele conține alcool. Așteptăm să vedem dacă alcooltestul este atât de finuț și să știm ce avem de făcut dacă ne oprește poliția. Ia uitați: 0,19. Asta înseamnă că în momentul în care vă dați cu spray în mașină, să știți că există vapori de alcool.

Să facem și proba cu geamurile deschise. Suflu din nou în alcooltest, eu simt parfumul, sunt plin de parfum. Ia uitați, cu geamurile deschise, nu mai iese absolut nimic. Voi ce spuneți? Este educativ ceea ce fac eu aici?”, a fost mesajul lui Viorel Teacă pe contul de socializare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre