Simona Ionescu / Redactor Șef

Un jurat de la „Te cunosc de undeva” a plecat „în chiloți din fața blocului”. Râzi cu lacrimi

Un jurat de la „Te cunosc de undeva” a plecat „în chiloți din fața blocului”. Râzi cu lacrimi
Să faci parte din juriul emisiunii „Te cunosc de undeva” nu e deloc ușor, pentru că responsabilitatea e uriașă. Unul dintre jurați s-a reîntors în copilărie, iar poveștile sunt savuroase.

Poveștile copilăriei unuia dintre jurații emisiunii „Te cunosc de undeva” merită știute de toți fanii. Veți râde cu lacrimi!

Dintotdeauna Ozana Barabancea a știut ce vrea de la viață, dar în copilărie nebuniile n-au lipsit. Recunoaște că a făcut multe tâmpenii în, iar viața ei nu există fără umor. Și nu poate uita niciodată ce s-a întâmplat când a auzit prima dată expresia cuptorul de aur

„M-am dus ca fraiera și, când colo, se dădea pâine”

„Am plecat în chiloți la cinci ani din fața blocului. Aveam un sac de jucării și am auzit că se dă undeva, în cartier la mine, se dă aur. La cuptorul cu aur. M-am dus ca fraiera și când colo, se dădea pâine.

Și nu aveam nici un ban la mine. Și de atunci am învățat lecția asta financiară: trebuie să ai mereu un bănuț acolo. Eu mă gândeam că poate îmi dă gratis”, a spus Ozana râzând.

„M-a băgat tata într-o ședință că de atunci n-am mai urcat cu liftul mai mult de etajul patru”

Ozana, povești savuroase la podcast-ul lui Teo Trandafir

Dar e singura poveste amuzantă a copilăriei, pentru că la trei-patru ani, Ozana s-a urcat pe bloc. „Nu știu ce căutam, m-au chemat alte fetițe zgubilitice, ca să ne uităm cum se vede orașul de sus. Și m-a văzut sora mea cu bunica, ele erau la plimbare în fața blocului. Eu strigam de sus, fericită: Mihaela!

M-au luat cu duhul blândeții și acasă mi-au tras o scatoalcă… Ce bune era jap-urile astea… Nu le recomand neapărat, dar când o iei razna, trebuie cineva să o frâneze.

M-a băgat tata într-o ședință că de atunci n-am mai urcat cu liftul mai mult de etajul patru, mă refer la blocul ăla”, a mărturisit jurata de la Te cunosc de undeva în podcast-ul lui Teo Trandafir.

„Am poză cu Moș Crăciun, care era Silviu Stănculescu”

Talentul Ozanei a fost descoperit chiar de mama sa, iar artista își amintește cum la doar patru ani „am dirijat corul grădiniței”.

„Am și poză și am și poză cu Moș Crăciun care era Silviu Stănculescu. M-a luat pe genunchi și mi-a spus: Vai, fata moșule, cât ai muncit. Și eu i-am spus: Ce am muncit, că doar nu am spălat rufe… Pentru mine, a dirija era mai ușor decât a spăla rufe. În timp, toți profesorii m-au încurajat”, a mărturisit Ozana Barabancea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri