Simona Ionescu / Redactor Șef

Un jurnalist spaniol aruncă bomba despre Kate Middleton. Ce tratament a urmat prințesa și ascunde familia regală

Un jurnalist spaniol aruncă bomba despre Kate Middleton. Ce tratament a urmat prințesa și ascunde familia regală
Concha Calleja, o jurnalistă spaniolă, a povestit în emisiunea Fiesta de la Telecinco despre tratamentul pe care l-ar fi făcut Kate Middleton. Și nu e vorba despre chimioterapie.

Potrivit jurnalistei Concha Calleja, familia regală ar ascunde faptul că prințesa Kate Middleton ar fi făcut un tratament de care nu s-a auzit până acum pentru a-și trata afecțiunea de care suferă.

„În perioade stresante, aceasta suferea de amețeli și greață”

”Se pare că era bolnavă de mai multă vreme, posibil din 2022, pentru că afecțiunea lui Kate presupunea simptome precum amețeală și greață, ceea ce nu era neobișnuit pentru ea.

În perioade stresante, aceasta suferea de amețeli și greață și a fost diagnosticată greșit. (…) Ne-au spus că este vorba de o operație la abdomen, dar ceea ce are ea este atât de grav că mi s-a spus că medicii au avut o singură șansă să reușească.

Dacă nu reușeau, ar fi fost ireversibil, pentru că în caz contrar ar fi fost doar muncă de peticeală”, a spus jurnalista. Aceasta a specificat că ulterior, Kate ar fi plecat în Statele Unite ale Americii, la clinica Anderson, unde ar fi primit un tratament „alternativ, complementar”.

„A fost însoțită tot timpul de mama ei”

Ce tratament a făcut Kate Middleton

„Cel mai important lucru este că, deși palatul neagă, Kate a fost în Statele Unite, la clinica Anderson. Aceasta a primit un tratament pentru câteva săptămâni care nu a fost chimioterapie, a fost un tratament alternativ, complementar.

Aceasta a fost însoțită tot timpul de mama ei, dar nu au stat la Regina Hotel așa cum s-a zis, deși au fost alți oameni de la palat care au ocupat un etaj întreg în acest hotel”, a mai spus Calleja.

Kate va repeta analizele în luna octombrie

Nu în ultimul rând, jurnalista menționează că regele Charles și Camilla sunt fericiți că nora lor a terminat tratamentul și speră că în cel mai scurt timp lucrurile vor reveni la normal în familie.

Dar mai e un hop de trecut, pentru că „deocamdată nu se știe dacă este vindecată, întrucât trebuie să repete analizele în luna octombrie”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri