Simona Ionescu / Redactor Șef

Un mare artist s-a prăbușit pe scenă în timpul unui concert. Filmare cu intervenția colegilor

Un mare artist s-a prăbușit pe scenă în timpul unui concert. Filmare cu intervenția colegilor
Bruce Springsteen, unul dintre cei mai iubiți și apreciați artiști din lume s-a prăbușit pe scenă, în timpul unui concert pe care îl susținea la Amsterdam.

Bruce Springsteen, ajuns la vârsta de 73 de ani și încă mai cântă, alături de formația sa, E Street Band.  Zilele trecute a susținut un concert, la Amsterdam, unde și-a început un turneul modial din 2023,  și, în timp ce cânta melodia „Ghosts”, s-a prăbușit pe scenă. A fost neatent, a ratat o treaptă a scărilor de pe scenă și a căzut pe spate.

Fanii s-au speriat, crezând că lui Bruce Springsteen i s-a făcut rău. Din fericire nu s-a întâmplat nimic mai grav.

Cum a căzut Bruce Springsteen pe scenă

Bruce Springsteen a încercat să urce treptele spre scena stadionului Johan Cruyff Arena din Amsterdam, Olanda, dar a ratat un pas și a aterizat stângaci pe spate. În blugi negri strâmți și o cămașă cu nasturi, Bruce a căzut în față, înainte de a se prăbuși pe spate și apoi s-a chinuit să se ridice. Vedeta rock avea chitara în jurul gâtului, fapt pentru care artistul s-a ridicat mai greu, scrie Daily Star.

Lucruri mai puțin știute despre Bruce Springsteen

În mod ironic, Springsteen, care se știe, nu a suportat să aibă niciodată șefi, a primit porecla de „The Boss‟. Potrivit „biography.com”, Bruce Springsteen și-a câștigat pseudonimul în anii 1960 în timp ce cânta cu diverse formații în Jersey, unde a întâlnit și membrii a ceea ce avea să devină E Street Band. El colecta în mod regulat câștigurile din concerte și le împărțea în mod egal între colegii săi de trupă. El fiind omul cu banii, aceștia îl strigau „Șeful”.

Brice Springteen a dat lovitura în 2021

Bruce Springsteen şi-a vândut companiei Sony Music întreg catalogul muzical şi creaţiile. Conform anunțului făcut de Billboard, celebrul artist calcă pe urmele altor mari muzicieni care au decis să renunțe la drepturile de autor pentru creațiile lor. Springsteen și-a vândut creațiile pentru nu mai puțin de jumătate de miliard de dolari. Mai multe surse din industrie au confirmat informaţia pentru Variety. Totul s-a petrecut pe repede înainte, se pare.

Primele informații cu privire la tranzacția care acum este finalizată, au apărut abia luna trecută. Sursele au spus că acordul pentru muzica înregistrată – care include albume certifiate cu platină precum „Born to Run”, „Born in the U.S.A.” şi „Darkness on the Edge of Town” -, a fost finalizat, dar că cel privind dreptul de publicare este încă dezbătut. Înainte de această tranzacție, valoarea financiară a lui Bruce Springsteen era eestimată la 500 de milioane de dolari, potrivit „Celebrity Net Worth‟.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre