Bruce Springsteen, arestat pentru consum de alcool. Artistul a refuzat testul poliției

Bruce Springsteen, arestat pentru consum de alcool. Artistul a refuzat testul poliției
Bruce Springsteen a fost arestat pentru consum de alcool. Artistul a refuzat etilotestul poliției.

Bruce Springsteen a fost prins de poliţia din New Jersey în timp ce conducea sub influenţa băuturilor alcoolice. Springsteen a fost arestat pe 14 noiembrie, dar informaţia a fost făcută publică abia acum. Artistul ar fi refuzat inițial testul poliției pentru consum de alcool. Ulterior a fost arestat în parcul Gateway National Recreation, în apropierea unui far.

Vestea arestării a venit după două evenimente la care artistul a participat. Springsteen a cântat piesa ”Land of Hope and Dreams” la inaugurarea lui Joe Biden. Apoi a apărut într-o reclamă pentru Jeep la Super Bowl. 

Bruce Springsteen, arestat pentru consum de alcool. 

În apropiere de locul în care a fost arestat artistul

Totul s-a petrecut pe 14 noiembrie, atunci când cântărețul se pare că ar fi oprit cu motocicleta pe care o conducea pentru a face poze cu fanii. Sub ochii polițistilor care erau în apropiere, artistul ar fi acceptat un shot de tequila de la unul din fani, apoi ar fi vrut să pornească motorul. Conform unor rapoarte de poliție intrate în posesia presei internaționale. Springsteen ar fi refuzat etilotestul poliției. ”Springsteen a refuzat testul preliminar de respirație, în ciuda semnelor vizibile de intoxicație în urma testării privirii și a mersului în față și în spate”, a scris polițistul R.L. Hayes în raport. 

Ulterior artistul a fost descoperit cu alcoolemie de 0,02 în urma testelor. Acest număr reprezintă doar o pătrime din limita admisă în New Jersey, de 0,08. Totuși, nu este clar care este diferența de timp între interacțiunea inițială cu polițistul Hayes și testarea muzicianului. Artistul în vârstă de 71 de ani a fost pus sub acuzare și urmează să apară într-o curte de judecată virtuală la finalul acestei luni. 

Jeep oprește reclama până la rezolvarea situației 

Bruce Springsteen
Alcoolul este interzis în zonă din 2019

În lumina acestor evenimente, reprezentanții companiei Jeep au oprit reclama cu muzicianul, până la clarificarea situației. În parcul în care a fost arestat Springsteen este interzis consumul de alcool din anul 2019. În acest context, artistul riscă o amendă de 5000 de dolari și până la 6 luni de încarcerare. 

Foto: dailymail

O celebră cântăreață autohtonă a lăsat totul în urmă și a plecat cu iubitul. În ce țară s-a mutat vedeta