O celebră cântăreață autohtonă a lăsat totul în urmă și a plecat cu iubitul. În ce țară s-a mutat vedeta

O celebră cântăreață autohtonă a lăsat totul în urmă și a plecat cu iubitul. În ce țară s-a mutat vedeta
Anul a adus noutăți pentru toată lumea. După ce 2020 a atras după sine o serie de schimbări importante datorate pandemiei, anul acesta nu se lasă mai prejos. O celebră cântăreață autohtona a lăsat totul în urmă și s-a mutat din țară.

Pentru Irina Rimes anul a venit cu o mulțime de schimbări. După ce anul trecut vedeta a semnat un contract cu casa de discuri Universal Franța, acum a trecut la nivelul următor. S-a mutat din țară și a lăsat totul în urmă. Printre altele, parte din înțelegerea cu casa de discuri era traducerea celebrei piese ”Visele” în limba franceză, dar și lansarea a două albume în aceeași limbă. 

În acest context, Irina Rimesc s-a mutat de ceva timp în Franța, însă surpriza este că nu se află acolo singură. Într-o serie de video-uri pe Instagram, artista a dezvăluit cu cine locuiește și cum își petrece zilele acolo. Vedeta este extrem de fericită. 

Irina Rimes a lăsat totul în urmă. S-a mutat în Franța cu iubitul 

Vedeta de origine basarbeancă se pare că iubește din nou, iar în Franța nu s-a mutat singură, ci alături de iubit. Bărbatul, pe numele David Golcher, este și el artist la rândul său. Tânărul creează muzică, dar a și scos câteva videoclipuri în calitate de solist. Printre ele, piesa ”Coconut water”, in calitate de solist al trupei ”We Are Gold”. 

a lăsat totul în urmă

Cei doi îndrăgostiți pare că sunt extrem de fericiți. ”După multe căutări, am găsit apartamentul visurilor noastre. Arată așa! Are o grădină foarte drăguță. Vă țin la curent unde pun patul. Stăm într-un apartament cu chirie, nu cumpărăm nimic în pandemie“, a spus solista, într-un Instastory, pe contul ei de Instagram. De asemenea, David o răsfață pe Irina Rimes și se vede că cei doi se înțeleg foarte bine. Într-un video postat de artistă, se poate observa cum David îi aduce mâncarea la tavă artistei, care pare încântată de gestul făcut de iubitul ei. Artista conversează în limba franceză și engleză cu iubitul ei și a început deja să îl învețe românește.

Foto: Instagram 

Cum a fost jefuit actorul Kevin Hart de peste 1 milion de dolari