Simona Ionescu / Redactor Șef

Așa ceva n-ați văzut. Un medic ginecolog și-a transformat curtea într-un altar al plăcerii și groazei

Așa ceva n-ați văzut. Un medic ginecolog și-a transformat curtea într-un altar al plăcerii și groazei
Medicul Nicu Alecsandru din localitatea Horpaz, județul Iași și-a uluit vecinii cu expoziția pe care a făcut-o în curtea sa. Așa ceva n-ați văzut!

Medicul i-a șocat pe vecini cu o expoziție de… păpuși gonflabile. Din stradă se pot vedea manechine dezbrăcate, cătușe și mesaje care nu se pot reda. Și sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le-a lăsat vederii trecătorilor.

Chiar dacă oamenii au comentat în fel și chip, medicul ginecolog pensionar a declarat că nu se opri aici și va face expoziția și mai mare, pentru că are de gând să pună alte noi decorațiuni ieșite din comun. Se pare că ieșanul a început să aibă un astfel de comportament din anul 2021.

Și-a schimbat comportamentul de când și-a pierdut părinții

Atunci a suferit probabil un șoc emoțional după ce și-a pierdut părinții și a rămas singur. Ciudat este că, oricât de mult scandal au făcut vecinii îngroziți că și copiii care trec prin fața curții sunt obligați să vadă expoziția ciudată, acesta nu se oprește. Omul nu ține cont de nemulțumirile vecinilor și le critică mai ales pe femei.

„Sunt plecat la cimitir (viu), Băiat cu ulei, caut fată cu tigaie, Sunt plecat cu sorcova”, sunt doar câteva dintre mesajele care i-au îngrozit pe oameni.

Un medic ginecolog din Iași și-a umplut curtea de păpuși gonflabile

„Pe poartă aveam o grenadă, dar cineva mi-a luat-o, tot mai vin unii și îmi iau lucrurile, nu prea îmi place lucrul acesta”

Medicul cu pasiune ciudată a mărturisit că pe poartă a avut chiar și o grenadă și s-a arătat supărat de faptul că cineva a îndrăznit să o ia. Acesta susține că spre toți vecinii are „îndreptate arme care culisează pe o țeavă”. „Lumea este răutăcioasă, vecinii au zis că pun mâinile la ochi când trec pe lângă casa mea. Mamele acelea care vin cu țigara în gură, dezbrăcate și bete, stau cu țigara în gură și se holbează la exponatele mele din curte.

„Iar deasupra să scriu ca la Înviere: veniți de luați lumină”

Dar ce am făcut eu, asta este pasiunea mea, nu am treabă cu nimeni. Pe poartă aveam o grenadă, dar cineva mi-a luat-o, tot mai vin unii și îmi iau lucrurile, nu prea îmi place lucrul acesta. Eu spre toți vecinii am îndreptate arme care culisează pe o țeavă. Vreau să îmi mai iau acum vreo 10 butelii, să îmi iau și 100 de metri de țeavă, o pun sus și buteliile să culiseze pe țeava respectivă. Iar deasupra să scriu ca la Înviere: veniți de luați lumină”, a declarat Nicu Alecsandru.

Sursă foto: evz

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre