Un prezentator de radio aruncă bomba: Lucrurile lui DJ Lalla au fost plasate după moartea acesteia?

Un prezentator de radio aruncă bomba: Lucrurile lui DJ Lalla au fost plasate după moartea acesteia?
Scena autohtonă de cluburi trece prin momente dificile, după moartea șocantă a uneia din cele mai apreciate DJ-ițe din Capitală, DJ Lalla. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost găsit înecat, pe plajă, la mamaia, joi dimineață.

În dimineața zilei de joi, 28 septembrie 2023, trupul tinerei a fost găsit fără suflare, pe o plajă din Mamaia Nord. Ulterior, a fost dezvăluită identitatea acesteia, fiind vorba despre Laura Roșca, cunoscută drept DJ Lalla, în vârstă de 34 de ani. Duminică, 1 octombrie, tânăra a fost înmormântată.

Între timp au apărut detalii șocante și inclusiv lucrurile ei. Sunt multe detalii care pur și simplu nu se leagă. Un prezentator de radio aruncă bomba și se întreabă: lucrurile lui DJ Lalla au fost plasate după moartea acesteia? Sunt destule indicii care ne-ar îndreptăți să credem asta.

DJ Lalla a fost găsită înecată, în condiții suspecte, pe maulul mării. Obiectele ei personale au fost descoperite de un om al străzii, la zile distanță (Sursa foto: Facebook)

Legiștii au stabilit că tânăra a murit înecată, găsind nisip și apă în plămânii ei. A fost găsită purtând pe ea doar chiloții și un tricou. Peste 2 zile, lucrurile ei, între care telefonul, căștile (și, să ne gândim puțin: ca DJ, sigur avea niște obiecte de calitate, deci scumpe pe piața neagră), au fost descoperite în apropiere de locul unde a fost găsit cadavrul. Descoperirea a făcut-o un boschetar, care a anunțat poliția.

Sunt destule ciudățenii până acum, inclusiv faptul că dacă tânăra nu avea cum să plece de acasă doar în lenjerie intimă și tricou. Apoi e greu de crezut că într-o zonă populată, acele obiecte au rămas acolo, neatinse. În rest, putem crede că omul străzii care le-a găsit, a dat dovadă de mult spirit civic, dat fiind că s-a adresat imediat poliției.

DJ Lalla venise într-o scurtă vacanță la mare și locuia la un tânăr cunoscut pe TikTok, care, la audieri, le-ar fi spus oamenilor legii că DJ Lalla a plecat să se plimbe, miercuri noaptea, dorind să vadă răsăritul soarelui. Peste toate mai există filmarea surprinsă de camerele hotelului din apropiere, care arată un bărbat ce stă alături de trupul DJ Lalla 6. Minute, apoi pleacă, fără să schițeze vreun alt gest.

Un prezentator de radio aruncă bomba

Gabriel Fereșteanu de la Pro FM a ridicat și el o parte din aceste semne de întrebare: Lucrurile lui DJ Lalla au fost plasate după moartea acesteia? „Indiferent dacă  a fost sinucidere, accident sau crimă, este bine ca acest răspuns să fier oferit de către autorități, după cercetări amănunțite.  Și sunt pertinente întrebările. Cum au apărut obiectele Lallei pe plajă la două zile? Ori nu a cercetat IPJ Constanța locul cu atenție, ori ele au fost plasate penteu a ne duce spre o anumită pistă”, a spus Fereșteanu în postarea sa de pe TikTok.

@feresteanu Autoritatile vor oferi raspunsul pentru #djlalla ♬ Opriți planeta – Puya & IRAIDA

Și el a amintit că DJ Lalla „își luase concediu de la Radio, unde avea o emisiune zilnică, pentru a se relaxa”. Cunoscutul om de radio atrage atenția că, în cazul tinerei „mai poate fi reținută o infracțiune relevantă contra vieții, Determinarea sau înlesnirea la sinucidere”.

Știut fiind faptul că DJ Lalla s-a confruntat cu depresia în trecut, necesitând chiar și internarea, Gabriel Fereșteanu a lansat un apel adresat tuturor celor care se confruntă cu probleme de acest gen. „Vă rog ca într-o perioadă în care nu vă simțiți bine, sau nu vă simțiți bine emoțional, sau aveți pe cineva în jurul vostru care suferă de depresie sau dă semne că nu e bine: există un Tel Verde, disponibil 24 / 7 cu specialiști, care ar putea face diferența într-o situație de criză”, a mai punctat omul de radio.

Psihologul criminalist Liviu Chesnoiu crede că Lalla și-a regiat moartea

În astfel de situații, oamenii sunt mai mult singuri. Dacă cer ei așa, pe undeva, sfatul medicului de familie, unui psiholog, unui psihiatru, se pune un diagnostic, se ia un tratament medicamentos. Ei cred că se pot lupta cu această boală. Dacă nu ești ajutat de cei din jur, de familie, de prieteni, nu ai cum să reușești singur să învingi această boală. Chiar dacă ai o mască de om fericit, chiar dacă socializezi, ești activ pe rețelele de socializare, este o mască.

Această tânără slăbise în ultimul timp, ne spun apropiații, chiar familia ne spune că ar fi vorba de o depresie, dar parcă au făcut prea puțin oamenii pentru a o ajuta pe această tânără. Numai vorbind reușesc să scoată ce e mai rău din ei. În țările civilizate chestia aceasta se tratează cu foarte mare atenție, nu după ureche cum se tratează la noi.Ea și-a regizat parcă ieșirea din scenă, în maniera aceasta artistică în care ea trăia.

A venit la malul mării, lună plină, mare turbată, valuri foarte mari și a fost găsită într-o ținută intimă. Nu te duci să înoți în ținuta aceea, era o ținută de stat în casă. Medicul legist ne va spune nouă ce o să găsească în stomacul victimei… cina sau micul dejun. După părerea mea, noaptea s-a întâmplat, sau spre dimineață și nu a lăsat nici un bilet de adio, dar ea postase ceva, înjurase colorat depresia, a recunoscut.

(Notă Rețete și Vedete: Ora 7.00 și câteva minute, Lalla era în viață, la malul mării. Puțin după ora 9.00, trupul ei a fost descoperit la malul mării de o femeie)

Înjurând depresia, nu o învingi, poate asta era forma ei de a-și manifesta revolta. Degeaba te duci la un psiholog sau un psihiatru, la care nu găsești empatie. O găsești la un prieten, la cineva foarte apropiat, care pune sufletul la bătaie ca să te scoată din starea aceea.” a declarat Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist pentru site-ul Replica de Constanța.

 

 

Sursa foto: Pixabay, Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre