Simona Ionescu / Redactor Șef

Un prieten de-al lui Elvis povestește despre petrecerile de la Graceland. „Era un fan al chifteluțelor”

Un prieten de-al lui Elvis povestește despre petrecerile de la Graceland. „Era un fan al chifteluțelor”
Jeff Moris, un maestru licitator în domeniul imobiliar și bun prieten al familiei lui Elvis Presley, a vorbit pentru presa străină despre petrecerile de odinioară de la Graceland.

În contextul problemelor pe care le are pe umeri acum familia lui Elvis Presley cu superbul Graceland, Jeff Morris, prieten cu aceasta de ani buni, și-a amintit despre rege și petrecerile date la fortăreață.

Mama sa a absolvit liceul cu regele

„Sunt întotdeauna fascinat de mintea criminală a unora, dar nu cred că ar fi scăpat. A fost o prostie din partea unora să încerce să ia Graceland. Este o chestiune diferită atunci când este vorba de un cetățean privat care nu știe că există acest tip de fraudă și care nu are bani să angajeze un avocat”, a spus specialistul în imobiliare.

Morris este acum ușurat că Graceland a fost salvat și și-a amintit de momentele minunate petrecute de Elvis în locul pe care l-a iubit atât de mult.  Morris are amintiri plăcute despre Elvis: mama sa, Ann, a absolvit liceul cu cântărețul. Iar tatăl său, Bill, care a fost șerif local timp de trei mandate înainte de a deveni primar al comitatului Shelby, a fost, de asemenea, un prieten apropiat al starului.

„Conacul era decorat cu un brad și luminițe și toată lumea era foarte încântată”

Elvis, la Graceland, în anul 1957

„Am ajuns să petrecem Crăciunul la Graceland în 1970 și 1971, și a fost destul de mișto pe atunci. Conacul era decorat cu un brad și luminițe și toată lumea era foarte încântată”, și-a amintit Morris.

Pe atunci adolescent, bărbatul a menționat că Elvis, îmbrăcat într-un costum de catifea, supraveghea festivitățile, în timp ce Priscilla și micuța Lisa Marie purtau costume Raggedy Ann, după numele unui personaj de păpușă de cârpe dintr-o carte americană pentru copii.

„Elvis era un mare fan al chifteluțelor”

„Erau cam prostuțe și amuzante, Lisa Marie ar fi avut patru sau cinci ani, iar Priscilla era superbă. Elvis iubea Crăciunul și era un mare fan al chifteluțelor pe atunci – cu siguranță avea un simț ciudat al bucătăriei la el acasă. Eram înmărmuriți de toată chestia asta, dar era un tip foarte amabil”, a mărturisit agentul imobiliar. Părinții săi, adaugă el, au petrecut mult timp cu Elvis și Priscilla.

„Ieșea în grădină cu verii lui și făcea războaie de artificii cu lumânări romane”

Elvis obișnuia să închirieze un cinematograf local și să aducă unele dintre filmele de la Hollywood înainte de a fi lansate și să le arate prietenilor săi. „Ieșea în grădină cu verii lui și făcea războaie de artificii cu lumânări romane și capace de gunoi drept scuturi. Elvis era doar un copil mare căruia îi plăcea să se distreze”, a mai spus Jeff Morris.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri