Simona Ionescu / Redactor Șef

Un român a uimit VIP-urile la petrecerea organizată de cel mai bogat om din India

Un român a uimit VIP-urile la petrecerea organizată de cel mai bogat om din India
Petrecerea dinaintea nunții organizate pentru fiul său de cel mai bogat om din India continuă să țină prima pagină a ziarelor. Sumele puse în  mișcare au fost  inimaginabil de mari. Să ne gândim numai că Rihanna, care a concertat la petrecere, a avut un onorariu de multe milioane de dolari.

Au fost peste 1.200 de invitați la petrecerea care a avut loc într-un templu unde au fost aduși 200 de elefanți și 200 de pisici sălbatice. Printre participanți, multe VIP-uri, de la Mark Zuckerberg la Bill Gates și la membri ai familiei Trump. Iar pe aceste vedete un român le-a dat pur și simplu pe spate, i-a uimit total.

Valentin Luca a coor5donat o echipă de 14 barmani cu palmares internațional 9Sursa foto: Instagram)

Triplu campion mondial la jonglerii în bar, Valentin Luca, unul dintre finaliștii de la Românii au talent, a fost angajat la petrecerea grandioasă organizată de cel mai bogat om din India. Românul a fost responsabil cu băuturile invitaților VIP și a făcut un adevărat spectacol, prestația sa fiind exact pe măsura așteptărilor tatălui mirelui, care ocupă locul nouă în topul Forbes al celor mai bogați oameni din lume.

Un român a uimit VIP-urile la petrecerea grandioasă din India

Mukesh Ambani a uluit planeta cu trei zile de festivități extravagante, înainte de nunta fiului său cel mic, Anant. Rihanna a concertat pentru nouă milioane de dolari. Au mai fost invitate vedete de la Bollywood, precum Salman Khan și iluzionistul american David Blaine. Iubitul Iuliei Vântur a atras privirile mai ales la after-party-ul din prima zi, când a cântat la tobe alături de Akon, câștigător de 5 ori al World Music Awards. În celelalte două zile de petreceri, celebrul actor indian nu a mai fost văzut.

Dincolo de spectacolul de pe scenă, a făcut spectacol în spatele barului din zona VIP a petrecerii barmanul român Valentin Luca, de trei ori campion mondial la „flair bartending”. Valentin Luca nu a avut emoții să își etaleze talentul în fața miliardarilor lumii. El a pregătit o listă cu peste 100 de cocktailuri, unele complexe. A fost însă surprins să observe că invitații au preferat băuturile simple. Acestea au fost: whiskey, tequilla cu apă minerală și lămâie verde.

Valentin Luca a coordonat o echipă internațională de barmani

El a dezvăluit că Mark Zuckerberg a băut șampanie de 800 de dolari sticla. Românul a relatat că a trimis două sticle de șampanie la masa lui Mark Zuckerberg. Mogulul Facebook și Bill Gates nu au venit la bar să comande, ci li s-au dus băuturile la mese. Ambii au participat la petrecere însoțiți de gărzi de corp, a mai relatat românul.

Rihanna, de asemenea, s-a bucurat de un statut special. Vedeta a avut la dispoziție o încăpere separată unde să se distreze alături de anturajul ei, înainte și după concert. Pentru prestația ei se spune că a primit 6 milioane de dolari.

Una din vedetele care a venit la bar să comande a fost David Blaine, căruia Valentin Luca i-a pregătit personal băutura. La petrecerea miliardarului indian, Valentin Luca a coordonat o echipă de 14 barmani premiați, aduși din mai multe țări, printre care America, Spania și Argentina.

Potrivit finalistului show-ului Românii au talent, întregul eveniment a costat 200 de milioane de euro. Mirele a fost deosebit de încântat de cum a ieșit acesta și și-a manifestat din plin entuziasmul. Mireasa este și ea fiica unui miliardar, cu afaceri în industria farmaceutică, arată stirileprotv.ro.

Petrecerea a fost o avanpremieră la nunta ce va urma.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre