Simona Ionescu / Redactor Șef

Un român se iubește și se bate cu fosta parteneră a lui George Clooney

Un român se iubește și se bate cu fosta parteneră a lui George Clooney
Fosta iubită a celebrului actor George Clooney are acum o altă poveste de dragoste. De data ales, alesul este un român, de 29 de ani, kickboxer.

Georgian Câmpeanu, cunoscut ca Iceman, s-a mutat și s-a stabilit împreună cu familia sa în Italia, la Milano. Era copil, avea doar șase ani.

Frumoasa Elisabetta Canalis și tânărul român s-au cunoscut înainte ca aceasta să divorțeze de fostul soț. Pentru început, el i-a fost antrenor personal, apoi colaborarea strânsă dintre cei doi s-a transformat în dragoste, deși Georgian e mai tânăr cu 15 ani și nu a fost vreodată căsătorit.

Cunoscutul fotomodel, care mai nou este și actriță, a recunoscut relația cu Georgian și publică mereu videoclipuri în care arată cât de bine se antrenează cu kickboxerul român.

Cu cine s-a iubit bruneta

Elisabetta Canalis s-a iubit cu actorul George Clooney, dar a avut o relație și cu fostul fotbalist Christian Vieri. Ea a fost căsătorită timp de nouă ani cu medicul ortoped Brian Perri, din iubirea celor doi venind pe lume și un copil. Ea a început idila cu românul la doar trei luni de la divorțul de doctor.

Elisabetta și George Clooney, când formau un cuplu frumos

Care a fost motivul rupturii de doctor

În luna martie a acestui an, săptămânalul Oggi explica faptul că mariajul tinerei ar fi fost pe butuci de multă vreme. Cu toate acestea, cuplul a continuat să își gestioneze relația într-un mod cumpătat și civilizat, de dragul fetiței lor Skyler, în vârstă de șapte ani.

Frumoasa Elisabetta Canalis se iubește cu un român

Se pare că incompatibilitățile de caracter au stat la baza despărțirii, firea extrovertită și aproape transgresivă a Elisabettei intrând în conflict cu temperamentul rigid și metodic al lui Brian. Picătura care a umplut paharul a fost prezentarea de către Elisabetta a unui program pe TV8 care nu a fost pe placul lui Brian. În acel moment, cei doi aveau discuții aprinse asupra custodiei fetiței și a pensiei de întreținere. În acel moment, Elisabetta Canalis locuia tot la Los Angeles.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre