Simona Ionescu / Redactor Șef

Un sexolog de excepție dă din casă: Care sunt militarii cu o viață intimă de calitate

Un sexolog de excepție dă din casă: Care sunt militarii cu o viață intimă de calitate
Serviciul militar și satisfacerea plăcerilor merg mână în mână, susține un terapeut celebru. Acesta a declarat, recent, în cadrul unui webinar, că militarii au parte de o viață sexuală activă și calitativă, toată viața. Și a povestit experiența sa în armată.

Dr. Ruth K. Westheimer, supraviețuitor al Holocaustului și terapeut sexual, s-a alăturat, săptămâna trecută, webinarului ”Friends of the IDF” (n.r. Prietenii IDF. Israel Defense Forces  este organizație înființată în 1981 dedicată bărbaților și femeilor care slujesc în Forțele de Apărare din Israel, veteranilor răniți și familiilor soldaților căzuți). Cu această ocazie terapeuta le-a spus celor care urmăreau transmisia online că oricine slujește în IDF ”va avea parte de sex de calitate pentru tot restul vieții”, notează Jerusalem Post.

Dr. Ruth a povestit despre stagiul ei, menționând că era destul de talentată și ”expertă în aruncarea grenadelor de mână” în timpul serviciului militar obligatoriu pe care l-a desfășurat în cadrul Haganah (n.r. Haganah este o organizație paramilitară evreiască din Palestina, care a devenit fundamentul pe care a fost construită, ulterior, IDF, Armata Israeliană). La începutul anilor 90, Westheimer, a devenit lunetist pentru Haganah.

Dr Ruth terapeut sexual

După ce a supraviețuit Holocaustului, la vârsta de 20 de ani, în timpul Războiului de Independență din Israel, Ruth K. Westheimer a fost grav rănită în zona picioarelor, în timpul unui atentat în care au fost ucise două femei.

Între timp, Westheimer, acum în vârstă de 92 de ani, a devenit celebră la nivel mondial, fiind cunoscută drept ”Dr. Ruth”, după emisiunea sa, un one-woman-show numită ”Becoming Dr. Ruth” (n.r. – Devenind Dr. Ruth). De asemenea, după viața ei s-a făcut un film documentar ”Ask Dr. Ruth” (n.r. – Întreabă pe Dr. Ruth), care este disponibil pe HULU.

Scopul webinarului ”Friends of the IDF Engage” a fost să furnizeze informații oficiale și să le faciliteze soldaților din armata israeliană, precum și oficialilor israelieni, noi conexiuni, în timpul pandemiei cauzate de noul coronavirus.

Sursa foto: Instagram / askdrruthfilm / IDF

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre