Simona Ionescu / Redactor Șef

Un star american a dotat cu echipament de ultimă generație armata ucraineană. Vrea să-i nenorocească pe ruși

Războiul din Ucraina înseamnă, dincolo de toate, un efort substanțial pentru țară. Dincolo de faptul că ucrainenii au primit arme și sunt chemați să își apere țara, forțele armate au nevoie de bani, iar un apel în acest sens a fost făcut la nivel internațional.

Leonardo di Caprio a șocat întreg mapamondul cu donația sa. Starul de la Hollywood a făcut cea mai mare donație de până acum către forțele armate ucrainene. El a transferat nu mai puțin de 10 milioane de dolari, cea mai mare sumă pe care guvernul ucrainean a primit-o până în prezent din partea unei persoane, pentru a putea continua lupta împotriva Rusiei. Donația a fost anunțată de International Visegrad Fund, scrie Daily Mail.

Vedete internaționale au răspuns apelului lui Volodimir Zelensky

Aceasta vine în urma apelului președintelui ucrainean Volodimir Zelensky, care a cerut sprijin pentru lupta ucraineană atât la nivel militar, cât și financiar. Și alți mari artiști au dat o mână de ajutor, virând bani în contul Băncii Naționale a Ucrainei. Este vorba de Blake Lively și Ryan Raynolds, Mila Kunis și Ashton Kutcher.

Leonardo di Caprio are origini ucrainene

Leonardo di Caprio are origini ucrainene, iar acest lucru este un detaliu din biografia actorului mai puțin cunoscut. Puțini știu că bunica actorului în vârstă de 47 de ani, Helene Indebirken, s-a născut la Odesa în anul 1915.

Actorul a fost extrem de atașat de aceasta. Relația lor a fost cu totul specială. Pe „Oma”, după cum o alinta vedeta, a luat-o în trecut, în numeroase rânduri, la mai multe premiere, pe covorul roșu.

Cine este „Oma”, străbunica lui di Caprio

Helene Indebirken s-a născut la Odesa sub numele de Jelena Stepanovna. Familia ei a emigrat în Germania când fetița avea abia doi ani. Familia Helenei a părăsit orașul cu un an înainte de revoluția bolșevică. În noua ei țară adoptivă, inclusiv prenumele a fost ajustat, pentru o integrare mai bună. Bunica lui Leonardo di Caprio a murit în 2008, la venerabila vârstă de 93 de ani.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre