Simona Ionescu / Redactor Șef

Un star din serialul The Crown joacă fetele pe degete. Unde își scoate „cuceririle”!

Un star din serialul The Crown joacă fetele pe degete. Unde își scoate „cuceririle”!
Vedeta din The Crown, Matt Smith, face o plimbare alături de o femeie misterioasă în Soho, la doar câteva zile după întâlnirea cu actrița Emilia Clarke. Joacă în unul dintre cele mai urmărite seriale de pe Netflix, dar oare joacă și femeile pe degete?

Încă nu s-a împlinit o săptămână de când Matt Smith a ieșit cu actrița Emilia Clarke în oraș și acesta a fost surprins din nou alături de o altă femeie. Actorul și frumoasa brunetă păreau să lege o conexiune mai profundă decât o simplă prietenie. Cei doi stăteau confortabil într-o rikișă, plimbându-se prin Londra.

Matt Smith și Emilia Clarke: o prietenie strânsă sau o posibilă relație?

Săptămâna trecută, Matt Smith a dus-o pe actrița din Game of Thrones, Emilia Clarke, la restaurantul de șampanie Bob Bob Ricard. Cei doi au luat cina,  Clarke fiind îmbrăcată într-o pereche de pantaloni albi evazați și cu un blazer negru, iar Smith a purtat o jachetă bomber gri, un top alb și jeanși din denim închis la culoare. 

Nu este clar în acest moment dacă a fost o întâlnire sau erau doar doi prieteni care își petrec timpul împreună. Clarke și Smith au lucrat împreună la filmul din 2015 Terminator Genisys. Cu toate acestea, fotografiile cu cei doi au fost suficiente pentru a porni zvonurile pe Twitter: „Am vrut Emilia Clarke și Chris Evans, am primit Emilia Clarke cu Matt Smith și Lily James cu Chris Evans. Bine jucat în 2020”, a comentat un utilizator.

Întâlniri peste întâlniri

Actorul iese la întâlniri din luna decembrie a anului trecut, aproximativ de când el și Lily James, vedeta din Downton Abbey, s-au despărțit. După o relație de cinci ani, se pare că flacăra iubirii dintre actorul în vârstă de 33 de ani și vedeta  în vârstă de 31 de ani s-a stins.

Se pare că Matt „s-a apropiat” și de co-starul său din The Crown, Claire Foy, în vârstă de 36 de ani. Au existat zvonuri despre cei doi în timpul carantinei create de coronavirus, dar aceștia au respins povestea.

„Despărțirea lui Matt și Lily s-a datorat în mare parte faptului că nu aveau timp să se vadă din cauza programele lor agitate. Au ținut casa unită atunci când s-au despărțit pentru că amândoi abia erau în preajmă, dar când a început blocarea globală, au ajuns să se izoleze împreună”, a mărturisit o sursă apropiată celor doi. Lily a fost văzută recent cu Chris Evans, în vârstă de 39 de ani, starul din Capitan America.

 

Sursă foto: Google

 

„Cazul Elodia” din Anglia. Poliția s-a mutat în casa părinților arestați după 28 de ani pentru crimă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre