Simona Ionescu / Redactor Șef

Un tânăr român adoptat de o familie din Italia își caută cu disperare mama. Mesajul este tulburător

Un tânăr român adoptat de o familie din Italia își caută cu disperare mama. Mesajul este tulburător
S-a născut pe 8 august 1993 în comuna Răcari din Dâmbovița. Din nefericire, viața a fost dură cu el, dar a avut noroc cu o familie din Italia.

O familie din Italia l-a salvat, după ce l-a adoptat. Dar pe cea care i-a dat viață nu a uitat-o niciodată.

Un tânăr român adoptat de o familie din Italia își caută cu disperare mama. Mesajul este tulburător

Încă de când Ilie Alexandru Cristian a venit pe lume, a fost greu încercat de soartă. Pentru că mama biologică nu a avut nici o posibilitatea să-l crească așa cum și-a dorit, a ales ce a considerat că e mai bine pentru copil. L-a lăsat pentru puțină vreme la o pensionară. Apoi băiatul a fost adoptat de o familie din Italia și norocul i s-a schimbat.

Depășită de situație, mama a ales ceea ce era mai bine pentru mine

„Mama, deși avea domiciliul la soțul bunicii mele, Iorga Florin, în strada Consecvenței, nr. 29 B, sectorul 5 din București, în realitate locuia într-o baracă sărăcăcioasă, aparținând unui cartier de construcții de la firma Metrou. Depășită de situație, mama a ales ceea ce era mai bine pentru mine.

De aceea am toată recunoștința că mi-a dat dreptul la o viață mai bună. Nu vreau să îmi imaginez ce viață a avut și câtă suferință în toți acești ani, de aceea vă rog să nu mi-o judecați”, a scris Alexandru în mesajul postat pe rețelele de socializare.

Tânărul vrea să-și întâlnească și fratele

Nu și-a judecat mama și vrea din tot sufletul să o găsească, de aceea a trimis un mesaj pe pagina de Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”, care stoarce lacrimi. Și îi roagă pe toți să-l ajute să aibă milă de femeia care i-a dat viață. În plus, speră că va reuși să-și vadă și fratele, scrie Rotalianul.

Speră din suflet că mesajul va ajunge la mama sa

„Fiecare om își iubește mama, aproape fără să își dea seama, fără să simtă, pentru că este la fel de firesc ca viața însăși și abia atunci când destinul te desparte realizezi cât de adânci sunt rădăcinile acestei iubiri. (…) Vă rog, distribuiți anunțul meu poate cu ajutorul vostru voi reuși să îi găsesc! În mintea noastră, întotdeauna, mama e mereu cu noi”!, este mesajul tânărului.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre