Simona Ionescu / Redactor Șef

Una dintre cele mai iubite trupe rock se reunește! Fanii sunt în delir

Una dintre cele mai iubite trupe rock se reunește! Fanii sunt în delir
După ce au petrecut câțiva ani separați, membrii uneia dintre cele mai cunoscute trupe de rock din lume se reunesc. Celebrul grup AC/DC va scoate un nou album.

Ultimul album de studio a fost lansat în 2014

Trupa nu a mai făcut de mult timp un album complet cu membrii originali. Cu toate acestea, au anunțat miercuri pe Twitter că solistul Brian Johnson, bateristul Phil Rudd și basistul Cliff Williams s-au alăturat trupei pentru a lansa un nou album intitulat „PWR UP”. Acesta este primul lor album de studio după șase ani, ultimul fiind lansat în 2014.

Postarea cu anunțul a venit la pachet cu o descriere care îi întreabă pe fani dacă sunt gata să asculte albumul. Ei au distribuit o fotografie în care membrii formației arată mai în vârstă. Cu toate acestea, ei sunt încă pregătiți de rock and roll împreună cu chitaristul Angus Young, în vârstă de 65 de ani, care încă poartă „uniforma” de școală.

AC/DC nu a divulgat data lansării

Din păcate pentru fani, anunțul albumului nu a venit cu o dată de lansare, lăsând pe toată lumea în întuneric cu privire la momentul în care se vor putea bucura de mai multă muzică de la AC/DC.

Vestea vine după ce Dee Snider, liderul Twisted Sister, a spus anterior într-o serie de mesaje pe Twitter că trupa se reîntregea în decembrie anul trecut, o perspectivă pe care mulți dintre cei care i-au urmărit pe membrii formației ar fi putut crede că este imposibilă.

Cele mai mari trupe rock din toate timpurile sunt…

Rudd nu a mai făcut turnee cu trupa de câțiva ani din cauza problemelor legale. Basistul Williams și-a anunțat retragerea în 2016. AC/DC a făcut turnee alături de solistul de la Guns N ‘Roses, Axl Rose, de când a intervenit în ajutorul lui Johnson în 2016, deoarece din păcate, vocalistul nu a putut finaliza turneul „Rock or Bust” al trupei din cauza unor probleme severe de auz.

Din păcate, cofondatorul Malcolm Young a murit în 2017, la vârsta de 64 de ani. El a fost înlocuit în spectacolele ulterioare de nepotul său, Stevie Young, care va face parte din „PWR UP”.

Anul 2020 marchează 40 de ani de la cel mai mare album al trupei, „Back in Black” din anii 1980, care a debutat cu hituri de durată pentru trupă precum „You Shook Me All Night Long”. Albumul s-a vândut în peste 50 de milioane de exemplare în întreaga lume.

Sursă foto: Instagram și Twitter

Șoc în lumea tenisului! Serena Williams s-a retras

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre