Simona Ionescu / Redactor Șef

Una dintre cele mai iubite vedete din România, divorțează. Ea rămâne în vila de lux, el pleacă

Una dintre cele mai iubite vedete din România, divorțează. Ea rămâne în vila de lux, el pleacă
13 ani s-au iubit cu patimă și niciodată n-au dat de gândit că ar putea să meargă pe drumuri diferite. Dar un cuplu celebru a ales să se despartă.

Din acest moment vor rămâne prieteni. Ce s-a întâmplat cu o vedetă celebră care a ales să plece de lângă soțul său, după 13 ani de mariaj.

Una dintre cele mai iubite vedete din România, divorțează. A făcut anunțul trist cu puțin timp în urmă

Raluca Bădulescu divorțează! Celebrul jurat de la emisiunea de top „Bravo, ai stil” de la Kanal D,  a dat anunțul cu puțin timp în urmă și a explicat și motivul pentru care s-a ajuns la această hotărâre decisivă.

„După o îndelungată reflecție, Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna.

Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu ani de zile, suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună, însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite. Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare”, a declarat Raluca Bădulescu, potrivit Wowbiz.

Cum l-a cunoscut pe Florin

Vedeta a mai fost căsătorită odată cu manechinul Vali Pungă, care i-a dăruit un fiu. Relația dintre ei a fost una foarte frumoasă, însă ceva lipsea. Așa că atunci când l-a cunoscut pe Florin (foto), Raluca a înțeles că el e omul care o va face fericită.

„Da, aveam 34 de ani și îl așteptam pe Făt-Frumos. Am fost foarte fericită cu primul meu soț, Vali Pungă, în continuare avem o relație extraordinară, dar îl așteptam pe acel bărbat de care eram convinsă că există pentru mine. Pur și simplu am știut, de când l-am văzut pe Florin, că el este acela predestinat. Cred în destin, cred în Dumnezeu, cred în minuni, ele există. (…)

Atâta timp cât eu sunt fericită în fiecare zi, cât nu am ce să-i reproșez, nu am simțit că ar avea pe altcineva, nu cred că s-a întâmplat așa ceva de-a lungul relației noastre. Dar nu cred că o relație poate fi judecată din acest punct de vedere. Nu asta este greșeala care poate dărâma o relație bine construită. Sunt lucruri într-o căsnicie care pot fi mult mai grave decât infidelitatea”, a spus vedeta cu ceva timp în urmă.

Cine va pleca din vila luxoasă

Florin este cel care va părăsi domiciliul conjugal. Vila este proprietatea Ralucăi, oferită ei de către părinți cu mulți ani în urmă. Acolo crește și băiatul ei și al lui Vali Pungă, tatăl fiind plecat de mulți ani în străinătate. Vine în țară și, așa cum a spus și Raluca, ei continuă să se considere o familie, iar fiului nu i-a lipsit niciodată afecțiunea părinților.

Raluca Bădulescu e absolventă de Litere, dar nu i-a plăcut să fie profesoară. A fost mereu atrasă de lumea spectacolului, a modei și mondenităților. De ani buni este jurată la una dintre cele mai urmărite emisiuni tv – Bravo, ai stil!

Despre Florin nu se știu prea multe, a stat mereu în umbră. Este originar din Craiova și avea un restaurant în București, nu afaceri de anvergură.

Dacă între cei doi nu este ceva grav, poate că se ajunge și la împăcare. S-au mai văzut cazuri.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre